Sport

Simona Halep, elogiată de doi foști internaționali români: „Mă mândresc cu ea!” / „E emblema României în sport!”

Simona Halep a fost elogiată de doi foști internaționali români.
29.10.2021 | 21:25
Simona Halep elogiata de doi fosti internationali romani Ma mandresc cu ea  E emblema Romaniei in sport
ADVERTISEMENT

Ioan Ovidiu Sabău și Cristi Dulca au fost entuziasmați după evoluția lui „Simo” în duelul cu Jaqueline Cristian, de la Transylvania open, aceasta impunându-se clar în două seturi identice, scor 6-1, 6-1.

Simona Halep va juca în semifinalele competiției împotriva Martei Kostyuk, sportiva din Ucraina fiind cea care a eliminat-o pe Emma Răducanu, campioana de la US Open.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, elogiată de doi foști internaționali români

Ioan Ovidiu Sabău și Cristi Dulca au elogiat-o pe Simona Halep după evoluțiile de la Transylvania Open, recunoscând că se mândresc cu ea și cea „Simo” este fără doar și poate emblema României în sport.

„E îmbucurător că Simona nu are probleme de sănătate. Despre valoarea ei nu ai ce să discuţi, caracterul, puterea şi valoarea pe care le are.

ADVERTISEMENT

Avea nevoie de timp să intre în timp, să aibă meciuri şi, până la urmă, să nu se mai accidenteze. Trebuie să fim mândri de Simona, pentru că ne-a reprezentat”.

„S-a vorbit mult despre ea, ştim cât de puţin a fost susţinută, ştim ce sacrificii a făcut şi că s-a vorbit foarte mult despre România având evoluţii şi rezultate excepţionale.

ADVERTISEMENT

Eu, ca sportiv, mă mândresc cu o astfel de sportivă. Astea sunt exemplele care trebuie luate şi care trebuie să ne reprezinte, pentru că avem mulţi oameni de valoare în ţară care trebuie scoşi în faţă”, a mai spus Ioan Ovidiu Sabău, la TV LookSport.

„Simona este emblema și etalonul țării în sport!”

Cristi Dulca a continuat discuția și a spus că Simona Halep este emblema și etalonul sportului din România, precizând că singurul minus al turneului de la Cluj este că nu au putut asista și spectatorii din cauza pandemiei de coronavirus:

ADVERTISEMENT

„Simona este emblema şi etalonul acestei ţări în sport. Sunt convins că accidentările din ultima perioadă au afectat-o.

Un minus e că turneul s-a jucat fără spectatori. Un minus pentru jucătoare, pentru tot sportul până la urmă”.

Dacă Simona Halep va reuși să câștige trofeul la Cluj, va încheia anul cu un trofeu WTA, după un sezon în care a suferit mai multe accidentări, care au ținut-o departe de teren.

  • 30 de ani are Simona Halep
ADVERTISEMENT