Sport

Simona Halep, elogii pentru Emma Răducanu înainte de Wimbledon: „A inspirat mulți copii din România”. Care este relația dintre cele două jucătoare

Înaintea primei apariții la Wimbledon după succesul obținut în 2019, Simona Halep a recunoscut, cu fair-play, că ascensiunea izbutită de Emma Răducanu a avut darul de a-i apropia de tenis pe mulți copii români.
27.06.2022 | 15:59
Simona Halep elogii pentru Emma Raducanu inainte de Wimbledon A inspirat multi copii din Romania Care este relatia dintre cele doua jucatoare
Simona Halep a vorbit în termeni foarte frumoși despre Emma Răducanu, jucătoarea cu origni românești care a câștigat ediția trecută a US Open. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Pentru Simona Halep, ediția 2022 reprezintă prima apariție la Wimbledon după triumful din 2019. Și aceasta pentru că în 2020, turneul a fost anulat, din pricina pandemiei, iar anul trecut, Simona a lipsit din pricina unei accidentări.

”Vorbim doar puțin…Nu aș spune că suntem prietene, suntem doar colege”, declară Simona despre relația sa cu Emma

Evident, revenirea sa în singurul turneu de Grand Slam disputat pe iarbă a stârnit interesul mass-media. Iar dintre subiectele abordate la prima conferință de presă nu a lipsit Emma Răducanu, jucătoarea cu origini românești care a dat lovitura la US Open 2021.

ADVERTISEMENT

Emma Răducanu a izbutit anul trecut o victorie șoc la US Open. Și nu doar prin vârsta fragedă la care a obținut triumful (18 ani). Ci și pentru că anterior nu mai reușise să își treacă în palmares vreun trofeu major în tenisul profesionist.

Și pentru că tatăl Emmei este român, jucătoarea britanică s-a ales cu o mulțime de fani în țara noastră. ”Fosta campioană la Wimbledon, Simona Halep, știe că are acum concurență pentru titlul de cea mai populară jucătoare de tenis din România, după ce Emma Răducanu a intrat, în forță, pe scenă”, scrie, pe această temă, Tennis365.

ADVERTISEMENT

Firesc, urmare a acestui fapt, la conferința de presă de dinaintea turneului, subiectul nu putea lipsi de pe agendă. Mai ales că Emma a declarat că pentru ea Simona a reprezentat un idol.

Și, chiar dacă Răducanu nu a mai izbutit rezultate notabile, care să confirme succesul de la US Open, Simona Halep continuă să o laude pe Răducanu.

ADVERTISEMENT

”Ei bine, multă lume din România a urmărit-o când a câștigat US Open. Simt că oamenii din țară s-a bucurat pentru ea. Faptul că ea este pe jumătate româncă înseamnă mult și pentru români.

Mulți copii o urmăresc. Cred că a inspirat mulți copii din România, așa că este un lucru excelent pentru țara noastră”, a spus Simona.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește relația lor, Halep spune: ”Nu ne-am întâlnit deocamdată în circuit. Vorbim doar puțin, nu avem conversații lungi. Nu aș putea spune că suntem prietene, suntem doar colege de circuit”. 

ADVERTISEMENT
"Şi-au ales locul, nu s-au dus la întâmplare". Două fete de 15 ani au murit după ce s-ar fi aruncat de pe un turn, în Hunedoara. Una dintre ele ar fi lăsat un bilet de adio
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din...
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din lumea sportului
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Irina Loghin apariție surprinzătoare la 84 de ani. Fotografie în costum de baie
Irina Loghin apariție surprinzătoare la 84 de ani. Fotografie în costum de baie
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate...
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate spune că l-a lovit norocul
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română