Simona Halep

Simona Halep, enervată de jocul Karolinei Pliskova! Trei momente de furie într-o victorie fabuloasă

10.02.2019 | 17:23
Simona Halep enervata de jocul Karolinei Pliskova Trei momente de furie intro victorie fabuloasa
ADVERTISEMENT

Simona Halep a învins-o pe Karolina Pliskova, scor 6-4, 5-7, 6-4, însă românca s-a enervat în câteva momente din cauza jocului adversarei. Fostul număr 1 WTA a adus al doilea pentru echipa României după un meci fabulos făcut de jucătoarea de tenis de 27 de ani. Încă din primul set, câştigat cu 6-4, Simona Halep a dat semne de nervozitate, când, după o minge bine lovită de cehoaică, a lovit cu racheta banca. Vezi punct cu punct, toate detaliile partidelor disputate de Simona Halep și Mihaela Buzărnescu în Fed Cup Cehia – România, accesând aplicația de mai jos.

Setul al doilea a fost o adevărată provocare pentru Simona Halep, românca dând din ce în ce mai des semne de nervozitate. La scorul de 3-1 şi 40-40 pentru Karolina Pliskova, fostul număr 1 WTA a trimis o minge în fileu şi s-a enervat pe greşeala făcută. Al doilea moment dificil a venit la 5-3, când românca a trimis din nou mingea în fileu şi a dat de pământ cu racheta.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, enervată de jocul Karolinei Pliskova. Moment exploziv la mijlocul setului trei

În setul al treilea, Simona Halep a fost din nou enervată de jocul Karolinei Pliskova, dar şi de greşelile personale. În momentul în care românca era în avantaj, scor 3-2, jucătoarea de tenis de 27 de ani a comis o dublă greşeală, moment în care a strigat către banca României, unde se afla Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei noastre de Fed Cup.

Simona Halep, enervată de jocul Karolinei Pliskova. Ce s-a întâmplat în setul trei
Simona Halep, enervată de jocul Karolinei Pliskova. Ce s-a întâmplat în setul trei

În următorul game, Simona Halep a fost scoasă din sărite după ce Karolina Pliskova a reuşit o scurtă, la care românca nu a mai ajuns. Fostul număr 1 WTA a lovit cu nervozitate banca, la fel cum mai făcuse şi în primul set la o altă minge bine plasată a cehoaicei. După primele trei meciuri, România este în avantaj în duelul cu Cehia, scor 2-1, şi Mihaela Buzărnescu poate aduce calificarea în semifinalele Fed Cup dacă o va învinge pe Katerina Siniakova.

ADVERTISEMENT