Sport

Simona Halep a jucat cu entorsă la gleznă la Indian Wells 2022. În ce relații se află cu Sorana Cîrstea. Exclusiv

Simona Halep are un parcurs foarte bun până acum la Indian Wells 2022, dar FANATIK a aflat că ea a jucat ultimele două meciuri cu o ușoară entorsă la gleznă.
16.03.2022 | 15:30
Simona Halep a jucat cu entorsa la glezna la Indian Wells 2022 In ce relatii se afla cu Sorana Cirstea Exclusiv
Simona Halep are un parcurs foarte bun până acum la Indian Wells 2022, dar FANATIK a aflat că ea a jucat ultimele două meciuri cu o ușoară entorsă la gleznă. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Fostul lider mondial s-a calificat în sferturi de finală după o victorie entuziasmantă în fața Soranei Cîrstea, scor 6-1, 6-4.

O entorsă la gleznă o chinuie pe Simona Halep la Indian Wells 2022

Cu o prestație solidă în meciul din optimile de finală de la Indian Wells 2022, Simona Halep a lăsat impresia că poate reveni în curând între cele mai bune jucătoare ale lumii, dar FANATIK a aflat că jucătoarea noastră este sâcâită de o entorsă la gleznă.

ADVERTISEMENT

Dubla campioană de Grand Slam s-a accidentat în timpul întâlnirii cu rusoaica Ekaterina Alexandrova din turul secund, dar nu s-a plâns de acest lucru. Ea nu a vrut să arate că suferă fiind convinsă că problema medicală nu este atât de gravă încât să o împiedice să-și facă jocul normal.

Și acest lucru a fost vizibil în următoarele două partide. Halep a trecut în turul trei de americanca Cori Gauff, pentru ca în optimi să o învingă pe marea ei rivală autohtonă, Sorana Cîrstea. În ambele întâlniri Simona s-a impus în minimum de seturi.

ADVERTISEMENT

Ce i-a spus Sorana după meciul direct

Din informațiile FANATIK, Simona Halep a fost extrem de montată la meciul împotriva Soranei Cîrstea și și-a dorit în mod expres să nu piardă pentru că știa că un eșec i-ar fi adus multe critici, mai ales că adversara ar fi trecut peste ea în clasamentul WTA.

Rivalitatea dintre cele mai bune două jucătoare din România nu mai este la fel de intensă ca în anii trecuți, ambele făcând pași importanți pentru o relație normală. Mai mult, cele două ar putea să reapară în echipa pentru Billie Jean King Cup, acolo unde ”tricolorele” conduse de Horia Tecău vor înfrunta Polonia la mijlocul lunii aprilie.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă cele două nu vor ajunge niciodată să fie prietene bune, ele par că au trecut peste problemele pe care le-au avut încă din perioada junioratului. De altfel, FANATIK a aflat că imediat după meciul direct Sorana i-a urat Simonei baftă mai departe și i-a transmis: ”ne vedem la Miami”.

De ce nu și-au vorbit înaintea partidei

Înaintea meciului de la Indian Wells 2022, Halep și Cîrstea au oferit un moment despre care s-a discutat mult, ele ignorându-se și stând spate în spate în timp ce mașinuța le ducea la teren. Dar, tot ce s-a întâmplat nu are nicio legătură cu rivalitatea.

ADVERTISEMENT

Jucătorii sunt duși la teren cu o mașinuță folosită și în golf, dar în care sportivii nu au loc să stea împreună pe aceeași banchetă, mai ales că au și bagaj, și de aceea se alege ca unul să stea în spate.

Cât despre faptul că ele nu și-au vorbit în scurtul drum către arenă este iar de înțeles, deoarece fiecare era concentrată pe ceea ce urma să producă pe terenul de tenis, așa cum se întâmplă și cu ceilalți sportivi prezentați în clipurile de mai sus.

ADVERTISEMENT