Sporturi

Simona Halep este Black Widow din Avengers! Americanii au făcut topul supereroilor din tenis

02.05.2019 | 22:00
Simona Halep este Black Widow din Avengers Americanii au facut topul supereroilor din tenis

Portalul tennis365.com a făcut topul supereroilor din tenis, cei mai importanți jucători din circuitele ATP și WTA fiind comparați cu personajele Marvel din seria Avengers. 

Simona Halep este Black Widow din Avengers!

Americanii au comparat-o pe Simona Halep cu Natalia Alianovna Romanova, poreclită „Black Widow”, un personaj Marvel care moare în cel mai recent film, „Avengers: Endgame”. Cei de la tennis365.com cred că între cele două există destule asemănări.

Ambele par inocente, dar sunt o adevărată armă pe care te poți baza în luptă, indiferent de adversar. De asemenea, Halep părea mereu personajul din povestea altora. Titlul câștigat anul trecut la Roland Garros i-a adus o nouă anvergură”.

Black Widow, personajul din seria Avengers

Nu doar Halep a fost comparată cu personaje din seria Avengers, ci și Federer, Nadal, Djokovic, Serena, Kyrgios și Osala

  • Roger Federer: Captain America
  • Rafael Nadal: Iron Man
  • Novak Djokovic: Thor
  • Serena Williams: Captain Marvel
  • Nick Kyrgios: The Hulk
  • Naomi Osaka: Scarlet Witch

Simona Halep a ratat șansa de a duce România în finala FED Cup pentru prima dată în istorie. Fetele noastre au pierdut dramatic în fața Franței. După 1-0 și 2-1, datorită victoriilor obținute de Simona Halep la simplu, România nu a reușit să se impună și în partida decisivă de dublu. Halep, accidentată din partida cu Garcia, a forțat și a făcut pereche cu Monica Niculescu. Fetele noastre au luat primul set, dar au sfârșit meciul în lacrimi, franțuzoaicele revenind și calificându-se.

Simona Halep nu a câștigat niciun turneu WTA în 2019, cel mai aproape fiind de câștigarea trofeului la Doha, acolo unde a pierdut finala în fața belgiencei Mertens. În rest, Halep nu a mai disputat nicio finală, având semifinale la Miami și în rest doar eliminări în sferturi și optimi la celelalte turnee.

Simona se pregătește acum pentru Roland Garros, turneul său preferat, unde s-a impus în urmă cu un sezon.