Sporturi

Preşedintele FRT e îngrijorat: “E foarte VULNERABILĂ!” Pînă unde crede COSAC că va ajunge HALEP

George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, a vorbit cu FANATIK.RO despre problemele Simonei Halep, viitorul tenisului românesc şi diferenţele dintre ce se întîmplă la masculin şi...
27.05.2014 | 10:13
Presedintele FRT e ingrijorat E foarte VULNERABILA Pina unde crede COSAC ca va ajunge HALEP
ADVERTISEMENT

George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, a vorbit cu FANATIK.RO despre problemele Simonei Halep, viitorul tenisului românesc şi diferenţele dintre ce se întîmplă la masculin şi feminin.

“Simona Halep este foarte vulnerabilă, din acest motiv şi desele accidentări. Principalul motiv pentru care nu poate da randament la două turnee consecutive este faptul că a făcut un salt imens în cîteva luni, de pe locul 70 în primele 5 jucătoare ale lumii. Este normal să aibă probleme, este alt nivel la vîrful clasamentului. A avut şi ghinion, cel mai bun exemplu fiind la FED Cup, cînd a intrat pe teren după ce a plouat, terenul era moale şi s-a întîmplat ce s-a întîmplat, a spus pentru FANATIK.RO despre accidentările celei mai bune jucătoare din România.

ADVERTISEMENT

Cînd a fost întrebat despre aşteptările pe care le are de la cea mai valoroasă jucătoare de tenis din România la ora actuală, George Cosac a spus că se mulţumeşte cu o prezenţă în Turneul Campioanelor. “La cum arată jocul Simonei, cred că poate învinge pe oricine din circuit. Momentan însă, cred că ea trebuie să se mulţumească cu prezenţa în Top 5 şi să încerce să joace în Turneul Campioanelor. Legat de cîştigarea unui Mare Şlem, cred că acest lucru se va întîmpla în viitorul apropiat, cel mai probabil 2015 sau 2016”, a declarat Preşedintele Federaţiei Române de Tenis.

“Cred că Simona Halep va ajunge în semifinale la acest turneu de Mare Şlem, Roland Garros. O poate bate chiar şi pe Serena Williams într-o zi bună, mai ales că jucătoarea americană este în scădere de formă în timp ce Simo creşte pe zi ce trece”, a încheiat preşedintele Federaţiei.

ADVERTISEMENT

Tags: