Sporturi

Simona Halep este implicată într-o campanie de denunţare a violenţei domestice! “În faţa abuzului, nicio toleranţă”

02.05.2019 | 15:35
Simona Halep este implicata intro campanie de denuntare a violentei domestice In fata abuzului nicio toleranta

Simona Halep este implicată într-o campanie de denunţare a violenţei domestice. Simona Halep, ocupanta locului secund în clasamentul WTA, a ajuns la Madrid pe 1 mai şi a efectuat deja şi primele antrenamente în Capitala Spaniei. Jucătoarea noastră îşi va afla adversarele de la competiţia patronată de Ion Ţiriac vineri, în jurul orei prânzului.

Simona Halep s-a implicat într-o nouă campanie la Madrid

Pe lângă antrenamente şi sesiuni de pregătire în sala de forţă, Simona a avut timp şi de o campanie care promovează denunţarea violenţei domestice. “În faţa abuzului, nicio toleranţă” este motto-ul unui videoclip la care participă jucători de tenis precum Simona Halep, Venus Williams, Fernando Verdasco sau Dominic Thiem şi care susţine o nouă campanie ce urmăreşte sensibilizarea opiniei publice în acest context cu prilejul turneului Mutua Madrid Open.

Materialul video cu pricina, promovat de Fundaţia Mutua Madrilena, încearcă să tragă un semnal de alarmă în societate cu referire la permisivitatea abuzului şi încurajează denunţarea socială a abuzatorului. În clipul video se prezintă o serie de prim-planuri diferite ale jucătorilor care utilizează terminologia din scorul la tenis (15-zero, 30-zero) pentru a indica respingerea totală şi toleranţa zero pentru orice timp de violenţă împotriva femeilor în societăţile care încă mai acceptă aceste atitudini.

Simona Halep este implicată într-o campanie de denunţare a violenţei domestice

Simona Halep este pregătită pentru turneul de la Madrid

“Mă simt bine, m-am antrenat foarte bine după Fed Cup. Cred că sunt pregătită pentru sezonul de zgură. E cea mai bună parte a anului pentru mine, sper să fie și anul ăsta la fel. De sărbători, am stat cu familia, mi-am încărcat bateriile. La Madrid mă simt ca acasă, îmi e foarte bine acolo. Abia aștept să merg și la Roland Garros! Terenul de la Madrid e foarte bun, mă avantajează, o să vină mulți prieteni să mă susțină. Sper și la Roma să joc finala, dacă se poate. E un sezon greu, nu vreau să spun nimic dinainte”, a spus Simona Halep la plecarea spre Madrid.

Tags: