FOTO. Simona Halep este invitata lui Andrea Boccelli la Roma!

simona halep, roma, foto, ion ţiriac, Andrea Boccelli

Simona Halep este invitata lui Andrea Boccelli la Roma. Românca are câteva zile libere după eliminarea din primul tur de la US Open şi vrea să profite cât mai mult de perioada de pauză. Campioana noastră a mers la Roma alături de Ion Ţiriac pentru a participa la un eveniment caritabil în capitala Italiei. Sportiva a fost una dintre vedetele preferate ale fotografilor. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO

Simona şi omul de afaceri au participat la gala Celebrity Fight Night, o gală de caritate, care se desfăşoară anual în capitala Italiei, în care timp de cinci zile invitaţii au posibilitatea de a cunoaşte frumuseţile Romei într-un traseu de lux şi se pot întâlni cu mai multe celebrităţi de pe mapamond. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Simona Halep, în aceeaşi galerie cu Jose Carreras, Sharon Stone şi Elton John 

Unul dintre organizatorii galei este cântăreţul italian, Andrea Boccelli. Printre invitaţii din acest an se numără Jose Carreras, Sharon Stone, Elton John, Steven Tyler sau David Foster.  La acest eveniment, Simona a purtat o rochie neagră simplă, cu dantelă în partea inferioară, în timp ce Ion Ţiriac a purtat un costum albastru. Campioana noastră a spus în repetate rânduri că Roma este unul dintre oraşele ei preferate.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Simona Halep are câteva zile de odihnă după eliminarea de la US Open din primul tur împotriva Mariei Şarapova. Campioana noastră se pregăteşte pentru circuitul chinez. Cel mai probabil, viitorul turneu la care va participa Simona Halep va fi la Wuhan, între 24 şi 30 septembrie. Turneul chinez este de tip Premier 5 cu premii în valoare de 2,4 milioane de dolari.

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775