Fotbal international

VIDEO+FOTO. Simona Halep, la patinaj! A schimbat sportul pentru o oră

Simona Halep este la patinaj. Sportiva are câteva zile libere în această perioadă şi profită din plin de ele la Bucureşti. Campioana noastră s-a întors în ţară după eliminarea în primul...
11.09.2017 | 00:00
VIDEOFOTO Simona Halep la patinaj A schimbat sportul pentru o ora
ADVERTISEMENT

Simona Halep este la patinaj. Sportiva are câteva zile libere în această perioadă şi profită din plin de ele la Bucureşti. Campioana noastră s-a întors în ţară după eliminarea în primul tur de la US Open, împotriva Mariei Şarapova, scor  4-6, 6-4, 3-6. Sportiva din Constanţa a schimbat pentru o oră şi s-a apucat de patinaj artistic. 

Simona Halep a postat un filmuleţ şi câteva poze pe Instagram pe patine. Românca s-a relaxat pe gheaţa unui patinoar situat într-un complex de lux din nordul capitalei. Simona a arătat că ştie să se mişte şi pe gheaţă nu doar pe terenul de tenis. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Simona Halep este la patinaj. Revine pe terenul de tenis în finalul lunii septembrie

În urmă cu câteva zile, campioana noastră a urmărit la o terasă din Bucureşti finala de dublu de la US Open câştigată de Jean-Julien Rojer şi Horia Tecău cu 6-4, 6-3 împotriva dublului Feliciano Lopez, Marc Lopez. Halep a urmărit meciul într-o companie selectă cu Bogdan Stelea, Cosmin Contra, Marius Copil şi fostul director al turneului de la Bucureşti ATP Ţiriac-Năstase Trophy, Cosmin Hodor.   (VEZI DETALII AICI)

Simona Halep are câteva zile de odihnă după eliminarea de la US Open din primul tur împotriva Mariei Şarapova. Campioana noastră se pregăteşte pentru circuitul chinez. Cel mai probabil, viitorul turneu la care va participa Simona Halep va fi la Wuhan, între 24 şi 30 septembrie. Turneul chinez este de tip Premier 5 cu premii în valoare de 2,4 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: