Sporturi

Simona Halep este principala favorită la câştigarea WTA Madrid 2019! Ce cotă a primit românca

09.05.2019 | 11:45
Simona Halep este principala favorita la castigarea WTA Madrid 2019 Ce cota a primit romanca

Simona Halep este principala favorită la câştigarea WTA Madrid 2019. Simona Halep, ocupanta locului 3 WTA, şi-a egalat performanţa de anul trecut de la Madrid, ajungând din nou în sferturile de finală ale competiţiei spaniole, patronată de Ion Ţiriac, Mutua Madrid Open 2019, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 7,021,128 de dolari. Competiţia organizată în Capitala Spaniei, la Caja Magica, se desfăşoară în perioada 4-11 mai.

Simona Halep este favorită la turneul patronat de Ion Ţiriac la Caja Magica

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală la Madrid, acolo unde a cucerit marele trofeu de două ori în carieră, în 2016 şi 2017. Ea a mai jucat o finală, în 2014, însă pe aceea a pierdut-o în faţa Mariei Şarapova. Românca în vârstă de 27 de ani va juca la ediţia din acest an cu Ashleigh Barty în sferturi, iar în penultimul act ar putea da peste Naomi Osaka, liderul mondial actual, care o va întâlni azi pe elveţianca Belinda Bencic.

Bookmakerii sunt convinţi de un lucru: Simona Halep este de departe favorită la câştigarea marelui trofeu la competiţia din Capitala Spaniei, având cota 3.00. Pe locul secund, în această cursă, este Petra Kvitova, campioana en-titre. Cehoaica a primit cota 3.75. Naomi Osaka şi Kiki Bertens au cota 7.00, Sloane Stephens şi Ashleigh Barty au cota 10.00, în timp ce Belinda Bencic şi Petra Martic au cota 15.00.

Care este programul sferturilor de finală la Mutua Madrid Open 2019

Care este programul sferturilor de finală la Mutua Madrid Open 2019

De la ora 13, ora României, Simona Halep şi Ashleigh Barty vor intra pe teren pentru a determina prima semifinalistă. Mai apoi, de la ora 15, ora României, Naomi Osaka o va înfrunta pe Belinda Bencic într-un meci care se anunţă a fi unul extrem de spectaculos. Mai târziu, pe partea inferioară de tablou, Sloane Stephens va intra pe teren de la ora 17, ora României, şi o va întâlni pe croata Petra Martic, care se simte excelent pe zgură. Mai apoi, în ultimul meci al zilei, de la 22.30, ora României, Petra Kvitova o va întâlni pe oladenza Kiki Bertens.