Sporturi

Când se joacă Simona Halep – Eugenie Bouchard, în turul 2 la WTA Dubai! S-a stabilit ora de start!

18.02.2019 | 17:06
Cand se joaca Simona Halep  Eugenie Bouchard in turul 2 la WTA Dubai Sa stabilit ora de start

Simona Halep și-a aflat adversarul din primul tur al turneului WTA de la Dubai. Când se joacă Simona Halep – Eugenie Bouchard, în turul 2 la WTA Dubai! S-a stabilit ora de start! Sportiva română va întâlni în prima rundă a competiției din Emirate pe Eugenie Bouchard, fostă finalistă la Wimbledon în 2014, aflată într-un con de umbră din punct de vedere sportiv din cauza formei slabe din ultimii ani, dar și a accidentărilor suferite în această perioadă.

Când se joacă Simona Halep – Eugenie Bouchard, în turul 2 la WTA Dubai! S-a stabilit ora de start!


UPDATE / Partida dintre Simona Halep și Eugenie Bouchard este programată la Dubai marți, 19 februarie, al treilea meci de pe terenul central, și va lua startul în jurul orei 12:00/12:30, ora României (după Siniakova-Kvitova și Jabeur-Svitolina).


„Genie” Bouchard a ajuns pe locul 5 mondial în 2014, an în care a ajuns în semifinală la Australian Open și Roland Garros și finală la Wimbledon, pierdută în fața Petrei Kvitova. În total, Genie are 6 finale jucate în WTA, dar și un singur titlu, în 2014, la Nuremberg. După ultima finală jucată, în 2016 în Malaezia, Bouchard a avut o cădere masivă în clasament și a dispărut chiar din top 100. În 2018, Genie a avut o performanță ceva mai bună, cu 23 de victorii și 18 înfrângeri și a urcat până pe locul 80 mondial WTA. La Dubai, Eugenie Bouchard a beneficiat de un wildcard și a învins-o pe Vera Lapko în două seturi, scor 6-3, 6-4.

Eugenie Bouchard, adversara Simonei Halep în Dubai

Simona Halep o va întâni pe Eugenie Bouchard, în turul 2 de la Dubai

Înainte de duelul de la Dubai, Simona Halep și Eugenie Bouchard s-au întâlnit până acum patru ori. Românca are 3 victorii și o singură înfrângere în duelurile directe. Ultimul meci dintre cele două a fost în primul tur al turneului Australian Open din 2018, atunci când Simona s-a impus cu 6-2, 6-2.

Simona Halep o va întâlni pe Bouchard în turul secund de la Dubai fără să beneficieze de serviciile unui antrenor. Halep a anunțat duminică faptul că a încetat colaborarea cu tehnicianul belgian Thierry Van Cleemput. „Am încercat pentru o perioadă şi s-a încheiat. Am decis să punem stop din moment ce nu ne potrivim. Este o persoană bună, un om foarte amabil, dar pe terenul de tenis nu există chimie între noi. Rămânem prieteni, e un om foarte bun”, a declarat Simona Halep pentru WTA Insider.

Partida dintre Simona Halep și Eugenie Bouchard din turul 2 al turneului de la Dubai se va juca marți sau miercuri, în funcție de programul care va fi anunțat de oficiali.