Simona Halep

Video. Halep o învinge cu stil pe Bouchard! Cu cine joacă în turul 3

Simona Halep se califică în turul 3 la Australian Open după o victorie facilă cu Eugenie Bouchard, scor 6-2, 6-2. Glezna Simonei a rezistat bine, iar românca a reuşit câteva lovituri spectaculoase.
18.01.2018 | 00:01
Video Halep o invinge cu stil pe Bouchard Cu cine joaca in turul 3

În turul 3 de la Australian Open, Simona Halep o va înfrunta pe Lauren Davis, SUA, locul 76 WTA.

6-2. Simona închide meciul şi este în turul 3.

5-2. Simona, break şi va servi pentru meci.

4-2. Simona îşi face serviciul şi defilează spre turul 3.

3-2. Un nou break al Simonei.

2-2. Halep îşi face repede serviciul.

1-2. Bouchard face primul ei game la serviciu.

1-1. Bouchard face şi ea break

1-0. Halep, start cu break şi în setul doi.

6-2. Set Halep, după o prestaţie solidă.

 

5-2. Halep, break pe fiecare serviciu al canadiencei.

4-2. Break şi Bouchard.

4-1. Halep, din nou break.

3-1. Simona Halep îşi face serviciul. Start spectaculos de meci.

2-1. Un nou break reuşit de Halep.

 

Halep câştigă unul dintre cele mai frumoase puncte ale turneului!

1-1. Bouchard face şi ea break.

 

1-0. Break reuşit de Simona Halep.

UPDATE, ora 10:10 / Start meci.

UPDATE, ora 10:00 / Cele două jucătoare au intrat pe teren

UPDATE, ora 09:45 / Simona Halep va avea un adversar în plus la meciul cu Eugenie Bouchard. La ora partidei de pe arena “Margaret Court”, meteorologii anunţă o temperatură de 39 de grade Celsius.

Rafael Nadal s-a plâns de căldura neobişnuit de mare din timpul meciurilor, în timp ce Novak Djokovic şi Gaef Monfils au încheiat meciul de pe Rod Laver sleiţi de puteri, în urmă cu o oră!


Simona Halep, principal cap de serie pe tabloul feminin la primul turneu de Grand Slam al anului, Openul Australian de la Melbourne, are o misiune dificilă în turul secund, acolo unde o va întâlni pe canadianca Eugenie Bouchard, fost număr 5 mondial, în primul meci al reuniunii de seară pe Margaret Court Arena.

Contextul este unul special, Simona suferind o accidentare la glezna stângă după un nefericit derapaj necontrolat la începutul setului al doilea al meciului din prima rundă contra tinerei australience Destanee Aiava. Deşi iniţial fanii şi staff-ul Simonei s-au temut de ce era mai rău, se pare că până la urmă situaţia este sub control din punct de vedere medical. În urma vizitei la fizioterapeut, diagnosticul nu a fost unul dur, nefiind vorba despre o entorsă! Glezna nu este umflată iar singurele dificultăţi apar din cauza unor mici dureri în momentul în care se deplasează. Sunt în mod cert veşti bune venite de la Melbourne la acest capitol!

Simona Halep – Eugenie Bouchard LIVE Australian Open. Din nou în Grand Slam!

Simona Halep – Eugenie Bouchard LIVE Australian Open. Simona Halep şi Eugenie Bouchard sunt două jucătoare ce se cunosc destul de bine, pe lângă cele trei meciuri directe din 2014, atunci când Bouchard reuşea o ascensiune vertiginoasă spre vârful ierarhiei mondiale, cele două s-au şi antrenat împreună în destule alte ocazii. Avantajul din meciurile directe este al Simonei, aceasta conducând 2-1. Victoriei de la Indian Wells i s-a alăturat cea de la Turneul Campioanelor de la Singapore, Bouchard câştigând la Wimbledon în poate cel mai important meci direct, fiind vorba atunci de o semifinală. De luat în calcul este şi contextul, în cadrul semifinalei de la Wimbledon Simona suferind o accidentare destul de serioasă chiar la glezna stângă ce îi dă bătăi de cap şi acum.

Simona Halep – Eugenie Bouchard LIVE Australian Open. Desigur, lucrurile s-au schimbat odată cu trecerea timpului. Bouchard a avut o coborâre la fel de abruptă precum ascensiunea, fiind clasată modest în acest moment, mai ales dacă luăm în seamă potenţialul ei uriaş. Simona şi-a continuat traiectoria firească spre vârful ierarhiei, iar înaintea acestei partide este lider mondial şi mare favorită pentru câştigarea trofeului la Melbourne. Totuşi, tenisul nu se uită, amintirile rămân, iar Bouchard într-o zi de graţie poate învinge pe oricine. Dar de cât timp nu a mai venit acea zi de graţie…? Poate de la Madrid, din 2017, când după un meci de înalt nivel o depăşea pe Maria Sharapova.

 

Avantajul din match-up pare să fie al Simonei, aceasta având răspuns la loviturile foarte puternice şi la stilul de joc foarte avântat propus de canadiancă. Trebuie luat în seamă şi faptul că Bouchard este o jucătoare ce nu stă la mâna adversarei, jucând după propriile tipare, iar acest lucru poate deveni periculos dacă Simona va întâmpina dificultăţi cu deplasarea din cauza glezenei. Meciul se va disputa pe Margaret Court Arena, cea de-a doua ca mărime din complexul de la Melbourne, în jurul orei 10 AM, ora României. 

Tags: