Sporturi

Simona Halep – Eugenie Bouchard 7-6, 6-4, la WTA Dubai 2019. Românca se califică în optimile de finală!

19.02.2019 | 17:20
Simona Halep  Eugenie Bouchard 76 64 la WTA Dubai 2019 Romanca se califica in optimile de finala

Simona Halep a câştigat partida cu Eugenie Bouchard din turul secund de la Dubai. Sportiva noastră s-a impus după un meci dificil, în care a reuşit o lovitură ireală, aşa cum o descriu cei de la WTA.  Simona vorbit despre atmosfera creată de românii aflaţi în tribune la turneul organizat în Emiratele Arabe Unite.

  • Performanță uriașă realizată de Simona Halep în meciul cu Eugenie Bouchard
  • Câţi bani a câştigat Simona Halep pentru calificarea în optimile de finală la WTA Dubai 2019

  • Simona Halep, prima reacţie după victoria cu Eugenie Bouchard: “A jucat mai bine” Video
  • Când se joacă Simona Halep – Lesia Tsurenko în optimi la WTA Dubai 2019

UPDATE 7-6, 6-4 / GAME, SET & MECI Simona Halep! Sportiva noastră se califică în optimile de finală la Dubai, obţinând a 200-a victorie pe teren dur din întreaga carieră! În continuare, Simona o va întâlni pe câştigătoarea dintre Tsurenko şi Zhu.


UPDATE 7-6, 5-4 / Eugenie Bouchard rezistă în meci!


UPDATE 7-6, 5-3 / Eugenie Bouchard va servi pentru a rămâne în meci.


UPDATE 7-6, 4-3 / Eugenie Bouchard se menţine aproape.


UPDATE 7-6, 4-2 / Simona Halep se apropie vertiginos de victorie!


UPDATE 7-6, 3-2 / Eugenie Bouchard îşi face şi ea serviciul.


UPDATE 7-6, 3-1 / Simona Halep continuă să-şi facă serviciul.


UPDATE 7-6, 2-1 / Eugenie Bouchard câştigă primul game în setul doi.


UPDATE 7-6, 2-0 / Simona Halep îşi face serviciul şi reuşeşte punctul meciului!


UPDATE 7-6, 1-0 / Simona Halep face break în debutul setului secund.


UPDATE 7-6 / Simona Halep câştigă primul set după 54 de minute de joc.


UPDATE 6-6 / Primul set se va decide la tie break!


UPDATE 6-5 / Simona Halep îşi mai face o dată serviciul.


UPDATE 5-5 / Bouchard egalează la 5. Primul set intră în prelungiri.


UPDATE 5-4 / Simona Halep se apropie de adjudecarea primului set.


UPDATE 4-4 / Simona Halep ratează şansa break-ului.


UPDATE 4-3 / Eugenie Bouchard recuperează break-ul.


UPDATE 4-2 / Simona Halep face primul break al meciului!


UPDATE 3-2 / Simona Halep îşi face serviciul.


UPDATE 2-2 / Eugenie Bouchard îşi face şi ea serviciul.


UPDATE 2-1 / Simona Halep continuă foarte bine la serviciu.


UPDATE 1-1 / Eugenie Bouchard îşi face şi ea serviciul în debutul partidei.


UPDATE 1-0 / Simona Halep începe foarte bine la serviciu.


UPDATE / Simona Halep şi Eugenie Bouchard au intrat pe teren şi se pregătesc pentru începerea partidei din turul secund. Simona va începe la serviciu.


UPDATE / Ons Jabeur s-a retras din meciul cu Elina Svitolina la scorul de 6-7, 0-4, iar meciul dintre Simona Halep şi Eugenie Bouchard ca începe în scurt timp pe arena centrală din Dubai!


UPDATE / Elina Svitolina a câştigat primul set, 7-6, iar meciul dintre Simona Halep şi Eugenie Bouchard va începe, cel mai probabil, de la ora 13.45.


UPDATE 12:30 / Acum se joacă meciul programat înainte de Halep – Bouchard. Elina Svitolina se bate cu Ons Jabeur pentru un loc în optimi la Dubai, scorul este 3-4 în primul set. Partida Simonei va începe după ora 13:15.


Simona Halep vine după un turneul foarte bun reuşit în capitala Qatarului, acolo unde a cedat fizic în ultimul act în faţa Elisei Mertens. La Dubai, sportiva noastră vine fără presiunea punctelor de apărat, asta pentru că românca în vârstă de 27 de ani a absentat la ultimele două ediţii ale turneului. Chiar dacă este pe locul secund începând din această săptămână, Simona a fost desemnată la turneul de la Dubai drept favorita numărul trei.

Simona Halep – Eugenie Bouchard Live Stream Online TV pe Digi Sport

Meciul Simona Halep – Eugenie Bouchard se va disputa la Dubai marţi, 19 februarie, al treilea meci de pe terenul central, și va lua startul în jurul orei 13:00/13:30, ora României (după Siniakova-Kvitova și Jabeur-Svitolina) și va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. Întâlnirea va fi în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK, la fel ca și cele mai importante momente ale meciului din turul secund din cadrul turneului de la Dubai.

După un prim tur liber, Simona Halep o va întâlni în turul secund pe Eugenie Bouchard, beneficiara unui wild card, care a învins-o în minimul de seturi pe Vera Lapko (Belarus, 60 WTA), scor 6-3, 6-4, după o oră și 22 de minute. De-a lungul timpului, Halep și Bouchard s-au întâlnit de patru ori, scorul fiind 3-1 pentru Simona. Ultima confruntare a avut loc anul trecut, în turul doi de la Australian Open. Jucătoarea noastră a obținut o victorie clară, scor 6-2, 6-2.

Urmărește Online meciul Simonei Halep de la Dubai pe FANATIK

Simona Halep o conduce cu 3-1 pe Eugenie Bouchard în meciurile directe, dar jucătoarea din Canada s-a impus în primul lor meci direct, în semifinala de la Wimbledon, în 2014. Atunci, Genie obţinea cel mai bun rezultat al ei, atingând finala unui turneu major. În ultimul act al turneului londonez, Eugenie Bouchard a cedat în faţa cehoaicei Petra Kvitova.

Pentru meciul cu Eugenie Bouchard, Simona Halep este considerată mare favorită având o cotă la victorie de 1,22 față de 4,30 cât are canadianca. Bookmakerii oferă o cotă de 1,35 pentru un succes al româncei în două seturi, faţă de 7,00 ca Bouchard să se impună în decisiv și de 4,00 să se ajungă în tie-break într-unul dintre seturi.

Tags: