News

VIDEO / Simona Halep, ÎNVINSĂ de Muguruza. Vezi REZUMATUL

Simona Halep a pierdut împotriva Garbinei Muguruza, scor 4-6, 3-6. Numărul 3 WTA a declarat la finalul meciului că s-a simţit rău înainte de meci, iar acest lucru i-a pus beţe în roate....
Autor: Claudiu Melinte | 08.02.2015 | 13:21
VIDEO / Simona Halep, ÎNVINSĂ de Muguruza. Vezi REZUMATUL

Simona Halep a pierdut împotriva Garbinei Muguruza, scor 4-6, 3-6. Numărul 3 WTA a declarat la finalul meciului că s-a simţit rău înainte de meci, iar acest lucru i-a pus beţe în roate.

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI DINTRE HALEP ŞI MUGURUZA

“Am avut emoţii foarte mari, nu mă pot detaşa atunci cînd joc pentru echipa de Fed Cup. Nu am jucat ceea ce trebuia ca să o înving. Mă manifest ca să scap de emoţii. Mi-a fost cam rău înainte de meci, am avut dureri de cap şi nu m-am simţit bine”, a spus Simona Halep.

”A jucat mai bine ca mine. N-am jucat cu primul serviciul. A fost greu să rezist presiunii. Am încredere că fetele o să cîştige la dublu. A fost normal să încep mai greu partida, am avut emoţii. Am încercat să lupt, dar am jucat prea scurt, din cauza asta a venit peste mine şi  a fost mai agresivă. E un program aiurea la Fed Cup. Pe mine m-a obosit foarte tare săptămîna asta. O să-mi iau două zile de odihnă, apoi merg la Dubai”, a spus Simona Halep la Dolce Sport.

”Trebuie să progresez ca să o înving pe Garbine pe viitor. Ea a servit foarte bine cu primul serviciu, nu m-a lăsat deloc să joc agresiv. A fost foarte greu să revin în meci, pentru că ea a greşit foarte puţin. Îmi pare foarte rău că am pierdut acest punct important al României”, a spus Halep, conform Mediafax.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!