Simona Halep

Simona Halep explică prietenia ce o leagă de Nadia Comăneci: ”Vreau să îi urmez exemplul”

02.05.2021 | 11:42
Simona Halep explica prietenia ce o leaga de Nadia Comaneci Vreau sa ii urmez exemplul
Simona Halep a explicat prietenia ce o leagă de fosta mare gimnastă Nadia Comăneci și a dezvăluit că ”Zeița de la Montreal” este în continuare o mare inspirație pentru copiii din România
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep a explicat prietenia ce o leagă de fosta mare gimnastă Nadia Comăneci și a dezvăluit că ”Zeița de la Montreal” este în continuare o mare inspirație pentru copiii din România.

Halep a debutat perfect în turneul Madrid Open și in turul inaugural a trecut de Sara Sorribes Tormo, cu scorul de 6-0, 7-5.

ADVERTISEMENT

Organizatorii de la Madrid au anunțat programul zilei de duminică, iar Simona Halep va juca în al patrulea meci de pe arena “Manolo Santana”. Programul zilei începe la 12:00 ceea ce înseamnă că meciul cu Saisai Zhang din turul doi ar trebui să se desfășoare în jurul orei 18:00.

Prietenia cu Nadia Comăneci o inspiră pe Simona Halep

Într-un interviu acordat pentru Gazzetta dello Sport, Simona Halep a vorbit despre prietenia cu fosta mare gimnastă Nadia Comăneci, despre relația cu antrenorul Darren Cahill, dar și despre problemele medicale.

ADVERTISEMENT

”Nadia Comăneci este o prietenă dragă și, atunci când poate, vine la turneele mele. S-a aflat în tribune atunci când am câștigat Roland Garros. Ea este un mit pentru România și pentru noi, sportivii.

Vreau să îi urmez exemplul. Ceea ce a obținut în cariera sa este extraordinar. Chiar și astăzi, ea este o mare inspirație pentru copiii români”, a declarat Halep care visează să câștige titlul olimpic la Tokyo.

ADVERTISEMENT

Cahill, ”ostaticul” Simonei Halep

”Pe lângă partea tehnică, eu și Darren vorbim mult. Ne înțelegem foarte bine. Tind să fiu mai degrabă o persoană pesimistă. Mă enervez ușor și devin melancolică, dar el reușește mereu să mă ghideze în direcția bună. Acum este ostaticul meu pentru că nu se poate întoarce în Australia din cauza pandemiei”, a glumit Halep.

Campioana noastră a dezvăluit că a trecut peste problemele medicale care au supărat-o în acest an: ”Durerea care m-a făcut să lipsesc în meciul cu Italia, din Billie Jean King Cup, a trecut, din fericire. Acum, mă pot bucura de aceste săptămâni, în sfârșit eliberată de problemele fizice”.

ADVERTISEMENT

Numărul trei mondial  a câștigat o sumă importantă după ce a trecut de Sorribes Tormo, iar reputatul ziarist Cristian Tudor Popescu a fost impresionat de nivelul fizic și de jocul din teren al Simonei.

ADVERTISEMENT