Sporturi

Simona Halep, extenuată după finala Rogers Cup: ”Nu mi-a venit să cred că s-a terminat”. Video

13.08.2018 | 08:09
Simona Halep extenuata dupa finala Rogers Cup Nu mia venit sa cred ca sa terminat Video

Liderul clasamentului WTA, Simona Halep, a declarat în conferința de presă de după succesul de la Rogers Cup că se simțea extenuată în finalul întâlnirii cu Sloane Stephens. Românca a trimis o nouă ”înțepătură” la adresa organizatorilor Rogers Cup, după ce a criticat WTA înaintea meciului din semifinale cu Shelby Rogers.

”Nu mi-a venit să cred că s-a terminat. Eram foarte obosită. Mi se pare că la aceste turnee, la acest nivel, trebuie să ai o zi liberă între meciuri, pentru că este foarte greu. E brutal. Toată săptămâna aceasta a fost deosebit de grea”, a adăugat liderul ierarhiei mondiale.

Simona Halep, extenuată după finala Rogers Cup: ”Jocul meu e tot acolo”

În contextul unui program aglomerat de ploaie, ea a avut de înfruntat o serie de adversare foarte puternice, învingând patru jucătoare de Top 20 în drumul spre titlu. ”Ambele meciuri au fost foarte bune”, a continuat Simona, referindu-se la cele două finale importante jucate de ea și de Sloane Stephens în ultimele două luni. ”Mă face să joc din ce în ce mai bine atunci când ne întâlnim, ceea ce e grozav pentru mine. Mi se pare că s-a îmbunătățit mult și pe partea mentală, nu mai renunță acum. E o jucătoare puternică, foarte complexă. Are totul”, a spus Halep despre jucătoarea americană.

Simona Halep a trimis o nouă ”înțepătură” la adresa organizatorilor Rogers Cup și a WTA, declarând că se simțea extenuată la finalul partidei cu Sloane Stephens
Simona Halep a trimis o nouă ”înțepătură” la adresa organizatorilor Rogers Cup și a WTA, declarând că se simțea extenuată la finalul partidei cu Sloane Stephens

”Mă simt fericită. Ok, am avut o pauză lungă după Roland Garros, dar jocul meu e tot acolo, la fel și dorința de a câștiga. Asta mă face fericită și mai relaxată. Voi continua să muncesc. Voi continua să fac ce fac acum. Și sper că voi mai câștiga multe astfel de titluri!”, a conchis Simona Halep, extenuată după finala Rogers Cup.

Montreal Final | Simona Halep Press Conference

What was Simona Halep's first thought after capturing a second Coupe Rogers présentée par Banque Nationale?"I couldn't believe it's over!" ?

Gepostet von WTA am Sonntag, 12. August 2018

După calificarea în semifinale la Rogers Cup 2018, sportiva de 26 de ani s-a plâns de programul încărcat şi de faptul că a jucat multe meciuri într-un interval foarte scurt. Dacă vă uitați la program, cred că sunt jucătoarea cu cel mai prost program într-o săptămână. Asta se întâmplă la aproape fiecare turneu. Cred că cei de la WTA sunt puțin supărați pe mine. Mereu sunt pusă foarte târziu în program. Sunt foarte supărată din cauza asta. Dacă verificați programul acestui turneu, și al altora, veți vedea ce e corect și ce nu e corect. Adversara mea are deja 6 ore de când e la hotel și se odihnește. Eu tocmai am terminat meciul și acum sunt la conferință. Voi ajunge din nou foarte târziu la hotel”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep a câștigat al 18-lea trofeu al carierei

Românca își consolidează locul 1 în clasamentul WTA, pe care-l va ocupa pentru a 41-a săptămână începând de luni și pe care-l va păstra și la sfârșitul turneului de la Cincinnati. Calificată direct în turul 2 la competiția americană, Simona ar putea debuta chiar împotriva Irinei Begu, în cazul în care aceasta din urmă va reuși să treacă de o jucătoare venită din calificări în runda inaugurală a turneului.

Simona Halep a câştigat turneul de la Montreal după o finală epică împotriva lui Sloane Stephens, scor 7-6, 3-6, 6-4. După aproape trei ore de tenis intens, Simona Halep se impune la Rogers Cup 2018. Un nou trofeu pentru ea, al treilea al sezonului, după Shenzhen şi Roland Garros. Este al doilea titlu în Canada, tot la Montreal, după cel din 2016 şi al 18-lea al carierei.

Tags: