Simona Halep

Simona Halep, extrem de sinceră la conferinţa de presă: “Ieri şi azi m-am gândit doar la victoria în faţa Serenei de la Turneul Campioanelor”. Care a fost cheia meciului

13.07.2019 | 21:06
Simona Halep extrem de sincera la conferinta de presa Ieri si azi mam gandit doar la victoria in fata Serenei de la Turneul Campioanelor Care a fost cheia meciului

Jucătoarea de tenis Simona Halep a fost extrem de sinceră la conferinţa de presă care a urmat succesului răsunător de la Wimbledon 2019. Românca le-a povestit jurnaliștilor români prezenți în capitala Angliei că în ultimele două zile s-a gândit numai la singura victorie pe care o obținuse în fața Serenei Williams, în faza grupelor de la Tiurneul Campioanelor din 2014.

Simona Halep, extrem de sinceră la conferinţa de presă: ”Nu am lăsat-o să mă împingă în spate”

”M-am relaxat, încă nu realizez ce se întâmplă. Sunt bucuroasă de felul cum am jucat și de felul cum am reacționat la un eveniment atât de important și într-o zi atât de mare. Am reușit să-mi controlez emoțiile și să le transform în ceva pozitiv. M-am simțit excelent pe teren astăzi și chiar și înaintea lui. Am avut câteva chestii pe care mi le-am repetat și m-au ajutat. În această dimineață am făcut aceleași lucruri pe care le-am făcut în fiecare zi. Rutina este esențială în cariera mea și încerc să păstrez lucrurile la fel. Ieri și toată ziua de astăzi m-am gândt doar la victoria în fața Serenei de la Turneul Campioanelor. Am avut în cap numai victoria de la Singapore”, a spus extrem de sinceră Simona Halep la conferința de presă.

”Cheia meciului a fost că am fost agresivă încă de la început și nu am lăsat-o să mă împingă în spate, ceea ce ar fi fost fatal pentru mine deoarece este foarte puternică și pe iarbă nu ai nicio șansă dacă te retragi. Am încercat să deschid terenul cât se poate de mult și s-o alerg. Cred că au mai fost meciuri în care am făcut foarte puține greșeli neforțate. Îmi place să spun că anii ce au trecut m-au ajutat să ajung în punctul acesta. Nu aș schimba nimic”, a declarat campioana noastră.

Simona Halep în genunchi după ce a câștigat turneul de la Wimbledon

Simona Halep a dezvăluit că a știut când va ajunge în top

”Am luptat, am muncit, am și suferit pe parcursul acestor ani și tot ce am făcut a fost ca să ajungă să fiu cât mai bună atunci când intru pe teren. Am ajuns la un nivel înalt și simt multă încredere. În 2013, după ce am făcut semifinală la Roma, am știut că voi ajunge în top. Nu m-am gândit că voi ajunge numărul 1 și că o să câștig Grand Slam, dar visul acesta a fost și pentru asta am muncit zi de zi. Nu mă gândesc de ce nu am fost considerată o favorită aici. Poate că a fost mai bine, deoarece nu am avut presiune și am putut să joc ce știu eu mai bine”, a afirmat campioana de la Wimbledon 2019.

Simona Halep a precizat ce își dorește să se schimbe în România: ”Este un turneu special, aici s-a format tenisul și să fiu capabilă să câștig acest turneu chiar înseamnă enorm. Românii sunt foarte talentați, dar nu au încredere în ei. Îmi doresc să fim mai buni și să privim lucrurile în mod pozitiv pentru că negativ toată lumea poate. Dacă privești pozitiv ai o șansă să reușești și să faci lucrurile mai bine”.

În cadrul aceleiași conferințe de presă, Simona Halep a avut un mesaj și pentru reporterul FANATIK prezent la fața locului.