Simona Halep, în ipostaza “vânătorului” pe terenul de tenis: “Aşa este personalitatea mea”

Irina Aldea   
în Tenis
19/02/2019, 10:31
Simona Halep, în ipostaza “vânătorului” pe terenul de tenis: “Aşa este personalitatea mea”
Simona Halep face noi dezvăluiri despre despărţirea de Thierry Van Cleemput

Simona Halep face noi dezvăluiri despre despărţirea de Thierry Van Cleemput. Simona Halep a ajuns luni la Dubai doar cu echipa ei, fără antrenor, iar ulterior a confirmat că a renunţat la colaborarea de probă pe care o avea cu belgianul Thierry Van Cleemput. Sportiva noastră a pus totul pe seama nepotrivirii, lipsei de chimie dintre cei doi, şi a anunţat că va continua fără un tehnician pentru moment.

Simona Halep începuse parteneriatul cu Thierry Van Cleemput în urmă cu numai trei săptămâni, la Australian Open, unde a fost eliminată în optimile de finală de către Serena Williams. Mai apoi, belgianul a venit la Bucureşti pentru a discuta cu românca în vârstă de 27 de ani. Dacă cei doi au plecat la drum încrezători, o săptămână mai târziu şi-au dat seama că nu ar putea exista o colaborare de succes între ei.

Simona Halep a vorbit din nou despre ruptura de belgianul Van Cleemput

După despărţire, şi Thierry Van Cleemput a vorbit despre ce nu a funcţionat între ei, recunoscând că nu ar fi avut armele necesare pentru a o ajuta pe Simona Halep. El a vorbit doar la superlativ despre sportiva noastră, care a acordat un interviu pentru The National, în care a vorbit din nou despre despărţire, amintind colaborarea de succes pe care a avut-o cu Darren Cahill.

Sportiva noastra a afirmat că este fericită după ce a luat această decizie pentru că îi place libertatea pe care a căpătat-o după despărţirea de Thierry van Cleemput. “Am avut o relaţie specială cu Darren, am lucrat patru ani minunaţi împreună şi am obţinut cele mai bune rezultate posibile. Am avut o săptămână de probă cu noul antrenor şi am decis să ne oprim deoarece nu ne potriveam. Acum sunt aici singură, fără antrenor. Nu este uşor, dar în acelaşi timp este plăcut. Am un sentiment de libertate! Acum am echipa mea, întotdeauna au fost lângă mine, m-au sprijinit şi nu m-am simţit singură”, a spus Simona pentru The National.

Momentan, Simona Halep este percepută în circuit drept vânătorul, mai degrabă decât vânat. “Ca să fiu sinceră, îmi plac ambele ipostaze. Îmi place să vânez pe teren pentru că aşa este personalitatea mea, să-mi fac treaba, să obţin ce vreau, dar e bine să fii şi vânat, pentru că astfel îşi ridici nivelul şi devii mai bun”, a mai spus Halep pentru The National.

Închide ×