Simona Halep

Simona Halep face reclamă la o bancă! Vezi ultimul clip realizat cu liderul mondial. VIDEO

29.11.2018 | 18:50
Simona Halep face reclama la o banca Vezi ultimul clip realizat cu liderul mondial VIDEO

Simona Halep a anunțat prin intermediul contului său de Twitter o nouă reclamă la care a luat parte, de această dată pentru o celebră bancă din România. 

Simona apare vorbind și râzând alături de mai multe persoane care au luat parte la această reclamă.

Simona Halep face reclamă la o bancă


Noi obiective pentru Simona

Rămasă fără Darren Cahill, Simona Halep a reluat deja antrenamentele pentru noul sezon din circuitul WTA. Sportiva noastră a anunțat că-și dorește să câștige un nou turneu de Mare Șlem, dar și că vrea să se califice la Jocurile Olimpice de peste doi ani. Halep își începuse parteneriatul cu antrenorul australian încă din noiembrie 2015. Trei luni au colaborat part-time, iar din ianuarie 2016 au colaborat full-time.

Halep nu a încheiat grozav anul 2018, legând patru înfrângeri consecutive, serie negativă cauzată și de problemele medicale cu care s-a confruntat. Simona nici măcar nu a putut să ia parte la Turneul Campioanelor din cauza acestor probleme.

Chiar și așa, Simona încheie anul pe primul loc în ierarhia WTA, cu peste o mie de puncte avans față de Angelique Kerber, ocupanta locului 2. Pe lângă faptul că a obținut primul său trofeu de Mare Șlem din carieră – Roland Garros – Simona a reușit și cel mai bun record de-a lungul unui sezon, cu 46 de victorii și numai 11 înfrângeri.

Pe lângă French Open, Halep a mai câștigat în 2018 turneele de la Shenzhen și de la Montreal. Este pentru al doilea an la rând când Simona încheia un sezon pe primul loc în ierarhia WTA. Mai mult, sportiva noastră nu a mai ieșit din top 5 din 2014 și până în prezent.