Sport

Simona Halep face spectacol la Indian Wells. Lovitura incredibilă cu care a impresionat asistența. Video

Fostul lider mondial Simona Halep a ajuns în California și a efectuat primul antrenament. Indian Wells este ultimul turneu important al anului la care participă.
05.10.2021 | 22:01
Simona Halep face spectacol la Indian Wells Lovitura incredibila cu care a impresionat asistenta Video
ADVERTISEMENT

Simona Halep a fost desemnată cap de serie numărul 11 a turneului de la Indian Wells, ultimul eveniment major la care participă în acest an românca.

Însoțită de Adrian Marcu, unul dintre noii ei antrenori, Halep a efectuat deja primele antrenament în complexul Tennis Garden și a arătat o formă sportivă excelentă.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, antrenament cu zâmbetul pe buze și lovituri de efect la Indian Wells

Simona Halep revine în circuitul WTA după o pauză de aproximativ o lună, timp în care s-a și căsătorit cu logodnicul ei Toni Iuruc.

Indian Wells este primul din cele trei turnee la care și-a anunțat participarea în finalul acestui an calendaristic.

ADVERTISEMENT

La una dintre ședințele de pregătire pe pământ american, Halep a efectuat un spectaculos schimb de lovituri cu unul dintre antrenorii săi, pe care l-a finalizat cu un voleu printre picioare.

Românca s-a antrenat cu zâmbetul pe buze și nu a ezitat să execute câteva lovituri de finețe, semn că este pregătită să scrie din nou istorie în turneul pe care l-a câștigat în 2015.

ADVERTISEMENT

După Indian Wells, Halep va participa la Kremlin Cup, competiție care se va desfășura în perioada 18 – 24 octombrie la Moscova. Ultima apariție a anului va fi în fața propriilor suporteri, la Transylvania Open, al doilea turneu WTA găzduit de Cluj-Napoca.

Drumul spre finala Indian Wells începe în turul 2

Organizatorii turneului californian au decis ca Simona Halep să nu evolueze în primul tur, iar în runda a doua românca va lupta pentru un prim succes cu învingătoarea dintre Marta Kostyuk – Shuai Zhang.

ADVERTISEMENT

Și Sorana Cârstea va începe turneul în turul secund acolo unde o va înfrunta pe învingătoarea duelului din turul inaugural dintre Ann Li sau Misaki Doi.

Singura jucătoare din România care a fost programată să joace din primul tur este Irina Begu care o va întâlni pe Fiona Ferro, numărul 84 WTA.

Dacă va accede în turul al treilea, Simona Halep are șanse mari să o înfrunte pe noua senzație din tenisul mondial, Emma Răducanu, dacă și britanica va câștiga meciul din turul secund.

ADVERTISEMENT