Simona Halep

Simona Halep, favorită în meciul cu Pliskova! Cum arată cotele pentru câștigarea Miami Open 2019

28.03.2019 | 13:44
Simona Halep favorita in meciul cu Pliskova Cum arata cotele pentru castigarea Miami Open 2019

Jucătoarea de tenis Simona Halep este văzută favorită în meciul cu sportiva Karolina Pliskova, din semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, dotat cu premii în valoare de peste nouă milioane de dolari. Românca este principala favorită și la câștigarea competiției din Florida, după ce a învins-o în două seturi pe Qiang Wang, în sferturile de finală.

Simona Halep, favorită în meciul cu Pliskova

În semifinalele de la Miami Open 2019, Simona Halep o va întâlni pe Karolina Pliskova, iar bookmakerii o văd mare favorită pe jucătoarea noastră. Fostul lider mondial are o cotă de 1,67 la victorie, în timp ce sportiva din Cehia a primit o cotă de 2,48. O victorie în două seturi pentru Halep are o cotă de 2,45, una în decisiv de 3,90, în timp ce un succes al cehoiacei are următoarele cote: 3,90 pentru victorie cu 2-0 și 4,60 pentru 2-1 la seturi.

Înaintea partidelor din semifinale de la Miami Open 2019, Simona Halep este văzută cu prima șansă la câștigarea trofeului, dar cota i-a scăzut în comparație cu cea de dinaintea meciului cu Qiang Wang. Dacă ieri românca era cotată cu 3,80 la victoria finală, acum cota sa a coborât la 2,40, în timp ce australianca Ashleigh Barty a devenit a doua favorită, cu o cotă de 3,00. Karolina Pliskova are o cotă de 4,00, iar Anett Kontaveit din Estonia una de 8,00.

Simona Halep sărbătorind victoria din meciul cu Qiang Wang din sferturile de finală de la Miami
Simona Halep sărbătorind victoria din meciul cu Qiang Wang din sferturile de finală de la Miami

Halep, la un pas de locul 1 WTA

Partida  Simona Halep – Karolina Pliskova, din semifinalele turneului Miami Open 2019, se va disputa în noaptea de joi spre vineri, de la ora 03:00, ora României. Dacă va reuși calificarea în finală, românca își va asigura  revenirea pe locul 1 WTA, poziție pe care a pierdut-o după Australian Open 2019 în favoarea japonezei Naomi Osaka. În cazul în care va câștiga turneul, Pliskova va urca pe 2, iar Halep va coborî pe 3.

În conferința de presă de după victoria din meciul cu Qiang Wang, Simona Halep a recunoscut că nu știa că mai are nevoie doar de o victorie pentru a reveni în fotoliul de lider mondial și a aflat acest lucru de la antrenorul său. Ea a menționat că nu se aștepta să ajungă în această poziție atât de repede, după ce a pierdut locul 1 WTA în favoarea japonezei Naomi Osaka după Australian Open 2019.