Simona Halep, favorită la câştigarea Miami Open. Ce cotă are românca

Ionut Neamţu    Irina Aldea   
in Stiri sportive
20/03/2018, 17:24
Simona Halep, favorită la câştigarea Miami Open. Ce cotă are românca

Nu o spun doar clasamentul, experţii sau statisticile, ci şi cotele la pariuri! Simona Halep a avut parte de un început de sezon incredibil, cu victoria dublă de la Shenzhen, apoi traseul infernal de la Australian Open, acolo unde a salvat 5 mingi de meci în turneu pentru a ajunge în finala de la Melbourne, pe care a pierdut-o la mare luptă în faţa danezei Caroline Wozniacki.

După semifinala de la Indian Wells, Simona merge la Miami să îşi ia revanşa după eliminarea din sferturi de anul trecut. Acum e numărul 1 mondial şi principala favorită a turneului. Simona va juca împotriva învingătoarei dintre Veronica Cepede Royg şi o jucătoare venită din calificari în turul al doilea, în turul inaugural având “bye”.

Simona Halep, favorită la casele de pariuri

Jocul Simonei Halep se află pe o pantă ascendentă, iar acest lucru nu este greu de observat. Casele de pariuri o dau pe româncă principala favorită la câştigarea marelui titlu de la Miami Open, având o cotă de 8.00. Constănţeanca este urmată de fostul lider mondial, Angelique Kerber, care are cota 9.00.

Surprinzător este faptul că Serena Williams are o cotă de 15.00, după ce a lipsit din circuit pentru o vreme îndelungată de timp. Cea mai amre rivală din circuit a Simonei Halep, Caroline Wozniacki, nu este favorită clară în această competiţie. Daneza are o cotă de 10.00, iar Svitolina 12.00, urmată fiind de cehoaica Pliskova, ce are o cotă de 15.00.

Închide ×