Cotele au fost anunţate! Simona Halep, favorită la Roland Garros

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
03/04/2018, 10:28
Cotele au fost anunţate! Simona Halep, favorită la Roland Garros

Au fost anunţate cotele pentru Roland Garros 2018 şi, deşi la această ediţie vor participa toate starurile WTA, în frunte cu Serena Williams, specialiştii o dau favorită pe Simona Halep, finalista ediţiilor din 2015 şi 2017. De altfel, românca a fost impresionantă pe zgură anul trecut.

Astfel, Simona Halep a primit o cotă de 6,00 pentru câştigarea trofeului, faţă de 6,50 cât are a doua favorită Serena Williams. Poate mai surprinzătoare este alegerea americancei ca a doua favorită, deşi la turneele din SUA a demonstrat că este departe de cea mai bună formă.

Halep şi Serena sunt urmate la distanţă destul de mare de Garbine Muguruza şi Elina Svitolina, cotă 9 pentru fiecare dintre ele. Maria Şarapova şi Jelena Ostapenko, învingătoarea de anul trecut, au primit cote de 13,00, în vreme ce Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, dar nu tocmai specialistă pe zgură, are cotă 21.

În afara Simonei Halep, alte două jucătoare din România au primit cote la câştigarea Roland Garros, acestea fiind uriaşe. Irina Begu a primit 126, iar Sorana Cîrstea poate aduce de 151 de ori suma investită în ea dacă se impune la Paris.