Halep, în al nouălea cer după victoria lui Niculescu! Ce i-a transmis

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
13/02/2018, 15:50
Halep, în al nouălea cer după victoria lui Niculescu! Ce i-a transmis

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Monica Niculescu a reuşit victoria carierei împotriva Mariei Şarapova la turneul de la Doha. Reuşita româncei a făcut-o fericită şi pe Simona Halep, ştiindu-se rivalitatea dintre numărul 2 mondial şi rusoaică. Simona a profitat de moment şi i-a transmis şi un mesaj Monicăi. 

“E o victorie mare şi o felicit din suflet, chiar i-am trimis un mesaj. M-am bucurat mult să văd că a reuşit şi ea. Aşa cum am mai spus, Sharapova a fost un nume mare în tenis şi mereu când jucam contra ei chiar ne dorim să câştigăm. Şi eu am făcut-o anul trecut pentru prima dată şi mă bucur că şi Monica a făcut-o”, au povestit Simona pentru o televiziune de sport. 

Simona Halep debutează şi ea la Doha

La turneul din Qatar va participa, până la urmă, şi Simona Halep. Constănţeanca va încerca să-şi recupereze locul 1 în clasamentul WTA chiar în Peninsula Arabă, deşi participarea ei a fost pusă sub semnul întrebării până în ultimul moment. Simona va debuta la ediţia din acest an a turneului de la Doha direct în turul secund. Ea se va duela cu Ekaterina Makarova (Rusia). 

”În 2014 am câştigat acest turneu, mi-a plăcut de fiecare dată când am jucat aici. E o atmosferă plăcută, vremea e plăcută, sper ca şi anul acesta să fac o treabă bună”, a fost declaraţia lui Halep despre participarea ei la turneul de la Doha. 

 

Închide ×