Sport

Simona Halep, foarte clară în controversa vaccinării: “Nu mai am atâtea reguli! M-a ajutat foarte mult”

Simona Halep este una dintre personalitățile care încurajează vaccinarea. Jucătoarea de tenis a spus că o ajută foarte mult faptul că e vaccinată, neavând de respectat atât de multe reguli ca și înainte.
25.10.2021 | 17:28
Simona Halep foarte clara in controversa vaccinarii Nu mai am atatea reguli Ma ajutat foarte mult
Simona Halep, foarte clară în controversa vaccinării: "Nu mai am atâtea reguli! M-a ajutat foarte mult"
ADVERTISEMENT

În plină controversă privind vaccinarea în România, Simona Halep și-a făcut încă o dată public punctul de vedere referitor la această situație. Prezentă la Cluj pentru Transylvania Open, Simo susține că vaccinarea a ajutat-o mult pentru a trăi mai relaxat, fără atâtea restricții.

Simona Halep, foarte clară în controversa vaccinării: “Nu îmi mai este atât de dificil”

Campioana noastră a spus de la început că se va vaccina imediat cum va avea ocazia, iar acum, Simona Halep susține că s-a obișnuit să trăiască în noile reguli, post pandemie, considerându-se mai liberă și mai în siguranță, având în vedere că este vaccinată:

ADVERTISEMENT

“Nimic nu mai este ca înainte. Pentru mine a devenit un mod de a trăi. M-am obișnuit, în ultimu an și jumătate. Nu îmi mai este atât de dificil și pentru că sunt vaccinată nu mai am atât de multe reguli. 

Sunt mai liberă și pentru mine viața post-pandemie a devenit un mod de a trăi. Într-adevăr, la turnee mai sunt teste de efectuat din trei în trei zile, dar nu mai stăm î bule sau în carantină”, a spus Halep.

ADVERTISEMENT

“Sunt provaccin pentru acest virus. Dacă am făcut-o înseamnă că sunt pentru asta”

Organizatorii de la Australian Open au anunțat luni dimineața noile reguli pentru desfășurarea competiției. Vaccinații vor fi scutiți de carantină și vor avea libertate de mișcare în Australia, în schimb, jucătorii care nu sunt vaccinați vor avea o carantină de 14 zile, în camera de hotel:

“Sunt cele mai bune vești de la Australian Open. Abia aștept să ajung acolo și să joc primul Grand Slam din noul an. Sunt provaccin pentru acest virus. Dacă am făcut-o înseamnă că sunt pentru asta. Jucătorii ar trebui să o facă dacă vor, va fi mult mai ușor pentru ei.

ADVERTISEMENT

Cei vaccinați au liber la Australian Open, nevaccinații au carantină grea de 14 zile. Pentru mine sunt cele mai bune vești”, a spus Simona Halep.

“Nu simt niciun fel de presiune. Nici din afară, nici din partea mea. Este un bonus că pot să joc”

Simona Halep a declarat că nu are nicio presiune înainte de startul acestui turneu. Românca este bucuroasă că poate juca din nou tenis fără niciun fel de durere și obiectivul în acest final de an este să aibă cât mai multe meciuri bune:

ADVERTISEMENT

“Nu simt niciun fel de presiune. Nici din afară, nici din partea mea. Este un bonus că pot să joc, a fost o accidentare gravă pe care nu am știut cum să o gestionez. Îmi doresc să joc cât mai bine”. 

Simona Halep joacă miercuri împotriva Gabrielei Ruse

Simona Halep va debuta la Transylvania Open miercuri. Principala favorită a turneului va evolua împotriva Gabrielei Ruse, în cel mai tare meci din primul tur.

Meciurile de pe tabloul principal de la Transylvania Open se vor disputa fără spectatori în tribune după decizia Guvernului de a închide arenele sportive publicului pentru 30 de zile ca urmare a creșterii numărului de cazuri COVID în ultima perioadă.

  • 30 de ani are Simona Halep
  • 22 de titluri WTA are românca

 

ADVERTISEMENT