Sporturi

Simona Halep forţează participarea la Turneul Campioanelor! “Fizioterapie, nu operaţie!”

02.10.2018 | 17:40
Simona Halep forteaza participarea la Turneul Campioanelor Fizioterapie nu operatie

Simona Halep forţează participarea la Turneul Campioanelor. Liderul mondial din WTA a revenit cu specificaţii şi clarificări asupra anunţului pe care l-a făcut azi, conform căruia suferă de hernie de disc, fapt care i-ar putea da peste cap tot programul competiţional din acest final de an. Totuşi, Simona are încredere că verdictul nu este chiar atât de grav pe cât pare şi spune că va face tot ce-i stă în putinţă pentru ca afecţiunea să nu avansese.

“Mulţumesc fanilor mei de peste tot şi în special din România, pentru grija pe care mi-o poartă şi care sunt îngrijoraţi după ştirile apărute în mass media din România. Aş dori să precizez că este o hernie de disc într-adevăr, dar sub nicio formă nu se pune problema operaţiei. Voi urma tratamentul adecvat care constă în exerciţii şi fizioterapie. Voi reveni cu informaţii!”, a scris Simona Halep pe pagina sa oficială de Facebook.

Simona Halep face eforturi pentru a participa la turneul de la Singapore

Simona îşi doreşte cu orice preţ să fie prezentă la Turneul final de la Singapore, mai ales că este pentru a cincea oară când obţine calificarea, o performanţă notabilă pe care ar dori să o sărbătorească printr-o serie impresionată de victorii, mai ales că la ultimele ediţii nu a reuşit să treacă de grupe. De aceea se înscrisese şi la turneul de la Moscova, pentru a schimba ceva în programul ei înainte de Turneul Campioanelor, sperând că o modificare de acest fel ar fi benefică.

La Turneul Campioanelor, cele mai bune 8 jucătoare ale lumii sunt împărțite în două grupe (roşie şi albă) a câte patru jucătoare, iar primele două clasate sunt capi de serie. Sportivele joacă între ele câte un meci, iar primele două jucătoare din fiecare grupă se califică în semifinale. Românca din fruntea clasamentului mondial nu este la prima afecţiune în zona lombară, în 2013 întâmpinând probleme serioase la coloană.

Tags: