Halep_Wimbledon

Galerie foto pentru istorie. Simona Halep, regină la Wimbledon! 30 de imagini impresionante după finala de vis cu Serena

14.07.2019 | 15:30
bucurie simona halep. Îmbrăşişarea cu tatăl, cel mai dulce moment

Simona Halep a scris istorie pentru România pe iarba de la Wimbledon. O fată micuţă de statură, dar cu o inimă mare şi cu o putere de luptă extraordinară, care a declarat nonşalant la Tennis Channel că a învăţat să joace pe iarbă în 2007 la Wimbledion, la junioare, pentru că în România nu există un singur teren de iarbă. Simona ne-a unit pe toţi preţ de 55 de minute, pentru a trăi bucuria de a fi compatrioţi cu ea.

Galerie foto pentru istorie

Venită la Wimbledon extrem de relaxată Simona Halep era privită de specialişti drept una dintre jucătoarele care chiar dacă fac parte din top 10 nu are nici o şansă nu de a câştiga, dar măcar de a ajunge în finală. Cam toate pronosticurile indicau, în cel mai bun caz, un parcurs până în sferturi. Simona a început destul de greu, victorie în două seturi, dar cu emoţii, în faţa lui Sasnovich, apoi a jucat trei seturi cu Buzărnescu şi deja la meciul cu Azarenka era văzută out.

După ce a executat-o pe Azarenka a fost puţin mai mult interes, însă şanse tot nu avea. Halep a mers în marş forţat până la finala cu Serena Williams şi a provocat multă mirare. De unde atâta ştiinţă a tenisului pe iarbă, de unde atâta energie şi capacitate de a fugi ca o gazelă dintr-un colţ într-altul? A fost doar preludiul recitalului din finală în care legenda Serena Williams a făcut reverenţe în faţa micuţei fetiţe şi s-a spart în mai bine de 23 de cioburi decât are în palmaresul de Grand Slam-uri.

 

FANATIK a fost martor la această evoluție extraordinară a Simonei Halep și timp de două săptămâni v-a oferit cele mai noi știri, exclusivități și fotografii din parcursul magic al campioanei noastre. Mai sus, în galerie FOTO vedeți cele mai tari imagini cu bucuria Simonei Halep.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria HALEP_WIMBLEDON
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri