Sporturi

Simona Halep, gata de sporturi extreme! Ce poze a postat din vacanță

18.07.2018 | 14:47
Simona Halep gata de sporturi extreme Ce poze a postat din vacanta

Simona Halep, gata de sporturi extreme. Aflată în vacanță înainte de turneele din Canada și SUA, românca se ține de cuvânt. Nu vrea să mai audă de tenis în această perioadă. Pare pregătită, în schimb, sporturi extreme. Are tot ce trebuie pentru o sesiune de surf, mai puțin valurile. Totuși, Simona Halep se bucură la maximum de vacanță, așa cum se poate observa din pozele pe care le pune pe Instagram.

La Stejarii Country Club, complexul lui Ion Țiriac, Simona Halep s-a bălăcit timp de câteva ore, îmbrăcată într-un tricou oferit de cei de la Nike, sponsorul tehnic al liderului mondial. Simona stă în Capitală în această perioadă și nu ratează nici o șansă de a merge și la BRD Open București, turneu care se desfășoară în această săptămână. A fost prezentă la partida dintre Irina Begu și Ons Jabeur, pierdută de fosta ei parteneră în meciurile de dublu.

Simona Halep, gata de sporturi extreme
Simona Halep se simte excelent la Stejarii Country Club, complexul lui Ion Țiriac.

Simona Halep, gata de sporturi extreme. Va începe pregătirea pentru turneele din SUA și Canada

Simona Halep va reveni la antrenamente în următoarea perioadă. Trebuie să se pregătească pentru sezonul de hard de peste ocean. Va merge întâi în Canada, la Rogers Cup, în perioada 6-12 iulie, iar apoi se va muta în Ohio, pentru turneul WTA de la Cincinnati. Ambele sunt extrem de importante în lupta pentru păstrarea primei poziții în clasament înainte de US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, care va începe la finalul lunii august.