Sporturi

Simona Halep, taxată de fani pentru gemetele din timpul meciului cu Barty: “Și ne plângeam de Șarapova!”

09.01.2019 | 08:50
Simona Halep taxata de fani pentru gemetele din timpul meciului cu Barty Si ne plangeam de Sarapova

Simona Halep a pierdut primul ei meci după o pauză de trei luni, în turul secund al turneului de la Sydney. Numărul 1 mondial a suferit o înfrângere în fața favoritei locale, Ashleigh Barty, scor 4-6, 4-6. Fanii tenisului feminin și-au adus aminte cu această ocazie de gemetele lui Halep și au taxat-o pe româncă.

„Puteți să îi spuneți Simonei Halep să oprească gemetele. Au devenit atât de lungi încât urlă chiar și când Ashley lovește mingea. Este dizgrațios!”, s-a plâns un fan al tenisului pe twitter. „Știam eu de ce nu mi-a plăcut niciodată de Halep. Nenorocite alea de gemete”, a mai spus un internaut. Asta în timp ce un fan s-a întrebat de ce nu se mai plângea lumea de urletele de pe teren: „Mă uit la Barty vs Halep. Interesant este că nimeni nu mai comentează cu privier la gemetele sportivelor. Mai țineți minte când ne plângeam de Șarapova? Și Halep este destul de zgomotoasă.” (vezi galerie foto)

Simona Halep, taxaăt de fani pentru gemetele din partida cu Barty

Nu este prima oară când fanii îi reproșează Simonei Halep că urlă în timpul game-urilor din partidele de tenis. De altfel, această tactică pare a fi preluată din arsenalul Mariei Șarapova, fostă adversară a Simonei Halep la finala de la Roland Garros, din 2014. Specialiștii au ajuns la concluzia că „MaSha” urlă chiar mai tare decât un leu, fapt pentru care se consideră că sportivele apelează la acest gest pentru a-și intimida adversarele. Cu toate acestea, alții consideră că gemetele ajută la respirație și eliberează tensiunea pe care sportiva o acumulează în momentul așteptării mingei de la adversar.

Simona Halep a revenit pe terenul de tenis după o pauză de patru luni, prilejuită de o accidentare la spate. Ținând cont de această absență, liderul mondial WTA a avut o prestație mulțumitoare în fața numărul 15 mondial și așteaptă acum debutul la Australian Open, primul grand slem al anului, acolo unde are de apărat o finală.