Sporturi

Simona Halep, gest admirabil la Melbourne! Liderul mondial le-a predat o lecţie de modestie australienilor

18.01.2019 | 10:30
Simona Halep i-a impresionat pe australieni cu un gest de modestie

Simona Halep i-a impresionat pe australieni cu un gest de modestie. Simona Halep este tot mai populară în întreaga lume datorită performanţelor ei notabile, rezultatelor pe care le obţine, dar mai ales felului ei de a fi. Calificată în turul al treilea la Melbourne, românca din fruntea clasamentului mondial a predat o lecţie de modestie la Australian Open, acolo unde i-a impresionat pe australieni cu alegerea ei atât de simplă pentru un lider mondial de calibrul ei.

Mai exact, constănţeanca în vârstă de 27 de ani s-a plimbat şi a fost transportată spre şi dinspre tenis doar cu autobuzul, fără a apela la o maşină personală doar pentru ea. Jurnalista Reem Abulleil a relatat un moment pe care ea îl cataloghează drept amuzant din complexul sportiv de la Melbourne. “În urmă cu două zile am luat autobuzul pus la dispoziţie de organizatorii de la Australian Open, care transportă jucători şi jurnalişti în complexul de la Melbourne, iar prima persoană pe care am întâlnit-o a fost chiar Halep”, a spus Reem.

Liderul mondial din WTA i-a uimit pe australieni la Melbourne

“Ar fi putut foarte bine să ia o maşină personală din partea organizatorilor, dar nu a făcut-o. Se pare că toată săptămâna a circulat cu autobuzul. Am întrebat-o şi mi-a răspuns: *M-ai văzut în autobuz? Iubesc să călătoresc cu el*, mi-a răspuns. Având în vedere că pe Bernard Tomic l-am văzut cum demara în trombă în bolidul lui de la acelaşi hotel la care şi Simona locuieşte, nu am putut să nu mă gândesc cât de amuzant este că Simona este atât de modestă. Ea rămâne mereu la hotelurile puse la dispoziţie de turneu cu toţi ceilalţi, în timp ce alte vedete preferă locuinţe private. Îmi aminteşte de Andy Murray, care a refuzat la turneul din Dubai să fie cazat la hotelul Burj Al Arab de 7 stele şi a preferat să stea cu cei din echipa lui, pentru a evita traficul inutil spre şi dinspre tenis”, a mai povestit jurnalista.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri