Simona Halep

Simona Halep, gest de mare campioană! A donat un premiu de 3 mii de dolari

19.04.2019 | 20:47
Simona Halep gest de mare campioana A donat un premiu de 3 mii de dolari

Simona Halep a făcut un nou gest de mare campioană! După ce a primit un premiu de 3 mii de dolari pentru Fed Cup Heart Award, a doua jucătoare a lumii a decis să doneze banii fundației care îi poartă numele. De remarcat că premiul a fost obținut în urma votului fanilor pe site-ul fedcup.com. Fostul lider mondial nu a ezitat o clipă și a anunțat că banii vor ajuta și alți copii să descopere tainele tenisului.

Simona Halep, gest de mare campioană!

Este un moment special, primesc premiul pentru a doua oară. Sunt foarte fericită, pentru că oamenii apreciază cum sunt eu pe teren şi este mereu o plăcere să joc pentru ţara mea. Vreau să le mulţumesc tuturor fanilor pentru că m-au votat. Premiul este şi mai special pentru că vine în urma votului fanilor. Pentru că este un premiu special, îl voi dona fundaţiei mele.

Vreau să ajut copiii să descopere tenisul, astfel că aceşti bani vor ajunge acolo. Voi face tot ce îmi stă în putere pentru ca Fundaţia Simona Halep să crească pentru a ajuta cât mai mult posibil, a declarat Simona Halep la puține momente după ce a primit cecul. A doua jucătoare de tenis a lumii a câştigat premiul în urma evoluţiei de la Ostrava, din februarie, acolo unde România a învins cu 3-2 reprezentativa Cehiei, în sferturile de finală.

Halep, gata pentru Franța

Nu este pentru prima oară când Halep a câștigat Fed Cup Heart Award, aflată la a zecea ediţie. Fostul lider mondial a mai primit acest premiu și în 2014. Halep nu se teme de semifinala cu Franța și vrea cu orice preț să ajungă în ultimul act al competiției. „Nu m-a surprins alegerea lui Mladenovic, ne așteptam. Va fi un meci dificil, dar datele s-au schimbat de la finala jucată cu ea la Madrid. Cred că este o decizie bună și cred că jocul Mihaelei este bun pentru a o învinge pe Garcia. Am muncit din greu pentru sezonul de zgură și sper să se vadă mâine pe teren. 

Mă simt foarte bine. Sunt bucuroasă că sunt aptă sută la sută din punct de vedere fizic. Nu se poate compara terenul cu cel de la Stuttgart, aici este o zgură naturală, nu seamănă cu cea din Germania. Am emoții, dar este normal. Sunt concentrată și pusă pe treabă. Îmi doresc să câștig două puncte, dar am încredere și în celelalte fete. Nu contează scorul, contează să câştigăm”, a declarat Simona Halep pentru Digi Sport.

  • 2 este locul pe care îl ocupă Simona Halep în clasamentul WTA