Sport

Simona Halep – Harriet Dart 6-3, 6-2 în optimi de finală la WTA Birmingham. Simo, calificare fără emoţii în sferturile de finală. Prima reacţie şi câţi bani a câştigat. Video

FANATIK vă oferă detalii despre meciul Simona Halep - Harriet Dart, din optimile de finală ale turneului WTA de 250 de puncte de la Birmingham, o competiție care se joacă pe iarbă.
15.06.2022 | 18:53
Simona Halep  Harriet Dart 63 62 in optimi de finala la WTA Birmingham Simo calificare fara emotii in sferturile de finala Prima reactie si cati bani a castigat Video
Simona Halep - Harriet Dart Live video ora 16:00 în optimi de finală la WTA Birmingham. Simo, spre sferturi?. Foto: World Tennis.com
ADVERTISEMENT
15-06-2022
15:44

Prima reacţie a Simonei Halep

“M-am simţit bine. Am jucat mai bine ca în meciul precedent. Mi-a pus probleme, mai ales că este obişnuită să joace pe această suprafaţă. Le mulţumesc celor care m-au susţinut azi. Dorinţa o am, să vedem dacă mă ajută şi jocul. Uşor, încep să mă obişnuiesc din nou cu iarba. Fiecare meci este greu pe această suprafaţă”, a spus Simona Halep la finalul meciului cu Harriet Dart.

Pentru calificarea în sferturile de finală de la WTA Birmingham, Simona Halep va încasa un cec în valoare de 5.800 de dolari şi 60 de puncte WTA. Următoarea adversară este Katie Boulter, beneficiară a unui wild card. Britanica le-a învins pe Alison Riske şi pe Caroline Garcia la acest turneu.

15-06-2022
14:35

Simona Halep - Harriet Dart 6-3, 6-2

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

6-3, 6-2: Simona Halep câştigă al doilea set şi obţine calificarea în sferturile de finală, după un meci în care românca a controlat în totalitate jocul.

6-3, 5-2: Halep face un nou break şi va servi pentru câştigarea meciului.

6-3, 4-2: Halep şi-a consolidat break-ul pe propriul serviciu.

6-3, 3-2: Halep rupe echilibrul şi face break-ul la mijlocul setului.

6-3, 2-2: Halep câştigă game-ul fără prea mari probleme.

6-3, 1-2: Startul setului 2 este mai echilibrat, iar Dart câştigă game-ul pe propriul serviciu.

6-3, 1-1: Pentru a treia oară în acest meci, Halep câştigă la zero pe propriul serviciu.

6-3, 0-1: Dart îşi face serviciul şi câştigă primul game al setului 2.


6-3: Simona Halep câştigă primul set al meciului, după ce britanica a condus cu 2-0 în startul partidei.

5-3: Dart câştigă primul game, într-un moment în care a servit pentru a rămâne în set.

5-2: Halep reuşeşte un nou game la zero pe propriul serviciu.

4-2: Halep nu-i dă nicio şansă lui Dart şi face un nou break.

3-2: Halep câştigă game-ul la zero şi preia conducerea pentru prima oară.

2-2: Halep începe să joace din ce în ce mai bine şi face break-ul.

1-2: Halep reuşeşte să câştige primul game al meciului.

0-2: Dart câştigă game-ul pe propriul serviciu şi se desprinde în startul meciului.

0-1: Harriet Dart a început bine meciul şi a făcut break-ul.

A început meciul dintre Simona Halep şi Harriet Dart.

15-06-2022
12:37

Halep - Dart va începe la 17:30

Întâlnirea dintre Simona Halep și Harriet Dart ar fi trebuit să înceapă în jurul orei 16:00, însă faptul că jocurile de marți s-au prelungit foarte mult și nu s-au terminat toate i-au făcut pe organizatori să schimbe programul pentru miercuri.

Astfel, pe terenul central a mai fost pus un meci care nu s-a încheiat în ziua precedentă, astfel, că întâlnirea dintre Halep și Dart va începe în jurul orei 17:30. Acum urmează să înceapă partida de dinainte, dintre Katie Boulter și Caroline Garcia. Învingătoarea de aici va fi adversara Simonei Halep în sferturi, dacă fostul lider mondial va trece de Dart.

Meciul Simona Halep – Harriet Dart are loc miercuri, 15 iunie, cu începere de la ora 16:00 sau după această oră, în cadrul turului 2, optimile de finală, ale turneului WTA de 250 de puncte și premii în valoare de 240.000 de dolari, care are loc pe iarbă la Birmingham. Este al doilea joc pe care românca îl susține pe această suprafață după trei ani.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Harriet Dart, în optimile de finală ale turneului WTA de la Birmingham

Întâlnirea Simona Halep – Harriet Dart se dispută miercuri, 15 iunie, de la ora 16:00 sau după această oră pe terenul central al turneului de 250 de puncte de la Birmingham, ocompetiție premergătoare marelui regal pe iarbă, Grand-Slam-ul de la Wimbledon, care va începe la finalul acestei luni la Londra. Simona a revenit la Birmingham după o absență de șapte ani.

ADVERTISEMENT

Simona a declarat că este bucuroasă pentru faptul că a revenit să joace la Birmingham, acolo unde avea să fie eliminată în sferturi de Kristina Mladenovic în 2015 și că a fost încântată de modul călduros în care a fost primită de public, făcând-o să se simtă foarte bine la primul meci, împotriva ucrainencei Lesia Tsurenko.

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Harriet Dart

Partida Simona Halep – Harriet Dart se joacă miercuri, 15 iunie, de la ora 16:00 sau după această oră, în optimile de finală ale turneului WTA de la Birmingham și este transmisă în direct și in exclusivitate de postul Digi Sport 2. O mai puteți urmări și dacă veți intra pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Birmingham miercuri, 15 iunie, va fi o zi destul de însorită, dar care nu va avea în termometre mai mult de 23 de grade. Cel mai important lucru este că ploaia va continua să ocolească turneul de tenis care va dura timp de o săptămână, dar care tocmai la finală ar putea fi deranjat de schimbările meteo, care anunță precipitații în weekend.

Simona Halep s-a reacomodat cu gazonul

De la marele succes la Wimbledon în 2019 nu a mai jucat Simona Halep un turneu pe iarbă. Au fost cei doi ani de pandemie iar anul trecut o problemă de sănătate a împiedicat-o să ia startul la turneele pe iarbă, culminând cu Wimbledon. Așa încât revenirea ei pe această suprafață după o pauză de trei ani a fost atent urmărită de fani și de presă.

ADVERTISEMENT

Simona a învins-o din nou, pentru a opta oară în meciurile directe din tot atâtea jocuri, pe ucraineanca Lesia Tsurenko, scor 2-0, dar după un prim set destul de solid au apărut unele probleme în joc, situația revenind apoi în favoarea ei și pe fondul apariției unei probleme medicale pentru adversară, care a reluat totuși jocul și l-a dus până la final.

Cote la pariuri la jocul Simona Halep – Harriet Dart

Ca și la primul meci, Simona Halep are deplina susținere a caselor de pariuri, care îi acordă aceeași cotă modică la victorie ca în partida cu Tsurenko, adică 1,15 în timp ce englezoiaca a primit cotă 6,00 pentru a reuși victoria carierei. Un set luat de Dart are valoarea de 2,80, dar opinia specialiștilor este că va fi o victorie lejeră pentru Halep.

ADVERTISEMENT

Simona și Harriet s-au mai întâlnit până acum o singură dată, în 2010, în 32-imile turneului de Grand Slam de la Australian Open. A fost o victorie facilă, cu 2-o pentru Simona, 6-2, 6-4 pe seturi în fața jucătoarei care acum ocupă locul 106 în lume. Simona Halep este cotată drept a doua favorită la Birmingham, după letona Jelena Ostapenko.

ADVERTISEMENT