Sport

Simona Halep – Iga Swiatek 6-7(6), 4-6 în semifinalele de la Indian Wells. Simo a ratat calificarea în finală, după o accidentare în startul setului 2

FANATIK vă oferă detalii despre meciul Simona Halep - Iga Swiatek, programat sâmbătă, ora 03:00, ora României, în semifinalele Mastersului de la Indian Wells.
19.03.2022 | 04:10
Simona Halep  Iga Swiatek 676 46 in semifinalele de la Indian Wells Simo a ratat calificarea in finala dupa o accidentare in startul setului 2
Simona Halep a coborât o poziție în clasamentul mondial, de pe 20 pe 21. (sursă foto: hepta.ro)
ADVERTISEMENT
19-03-2022
01:12

Simona Halep - Iga Swiatek 6-7 (6), 4-6

6-7 (6), 4-6: Iga Swiatek a câştigat semifinala, după ce a obţinut patru game-uri la rând, iar Simona Halep părăseşte competiţie. Românca a avut probleme medicale în setul al doilea.

6-7 (6), 4-5: Swiatek obţine un nou break şi va servi pentru câştigarea meciului.

6-7 (6), 4-4: Halep resimte tot mai tare problemele medicale, iar Swiatek câştigă game-ul.

6-7 (6), 4-3: Swiatek întrerupe seria Simonei cu un break.

6-7 (6), 4-2: Halep face din nou break-ul şi câştigă al treilea game consecutiv.

6-7 (6), 3-2: Halep îşi consolidează break-ul, chiar dacă a avut probleme medicale în setul 2.

6-7 (6), 2-2: Halep reuşeşte rebreak-ul, după un game extrem de disputat.

6-7 (6), 1-2: Swiatek face break-ul, iar Simona Halep a cerut intervenţia medicului. Românca a acuzat probleme la coapsa piciorului stâng, unde i-a fost aplicat un bandaj.

6-7 (6), 1-1: Swiatek îşi face serviciul şi ia al doilea game al setului 2.

6-7(6), 1-0: Halep câştigă greu primul game al setului secund.


6-7(6): Swiatek câştigă primul act al semifinalei după ce a salvat două mingi de set.

6-6: Halep face un game alb şi vom avea tie-break în setul 1.

5-6: Poloneza câştigă game-ul la zero.

5-5: Swiatek întrerupe seria lui Halep cu un break şi rămâne în setul 1.

5-4: Halep face al doilea break şi câştigă al treilea game consecutiv.

4-4: Halep egalează pe propriul serviciu.

3-4: Halep face rebreak-ul imediat şi acum are şansa să egaleze.

2-4: Swiatek face break-ul la mijlocul primului set.

2-3: Poloneza ia game-ul şi arată că este stăpână pe sine pe propriul serviciu.

2-2: Halep câştigă uşor pe propriul serviciu. Avem un start de meci foarte echilibrat, cu puţine greşeli.

1-2: Iga Swiatek obţine game-ul fără prea mari probleme.

1-1: Simona Halep serveşte bine şi ia game-ul, cu un as.

0-1: Iga Swiatek câştigă primul game al meciului pe propriul serviciu.

A început semifinala dintre Simona Halep şi Iga Swiatek.

Meciul Simona Halep – Iga Swiatek are loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 03:00 ora României, la Indian Wells fiind încă vineri, 18 martie, ora 18:00, în cadrul primei semifinale a Mastersului de la Indian Wells, dotat cu 1.000 de puncte și premii în valoare de 8,5 milioane de dolari.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Iga Swiatek, în semifinalele turneului WTA de la Indian Wells

Întâlnirea Simona Halep – Iga Swiatek se dispută în noaptea de vineri spre sâmbătă, ora 03:00, după ora României și în dup-amiaza zilei de vineri, 18 martie, de la ora 18:00 după ora de la Indian Wells, decalajul de fus orar fiind de nouă ore.

ADVERTISEMENT

Fiind vorba de sesiunea a doua zilei, cu siguranță va fi destulă afluență de public, mai ales că ne aflăm în faza în care se stabilesc finalistele turneului feminin. Sigur printre spectatori se vor număra, ca și până acum, câțiva zeci de suporteri români, care le-au încurajat frenetic atât pe Simona cât și pe Sorana Cîrstea, cât timp aceasta s-a aflat în competiție.

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Iga Swiatek

Partida Simona Halep – Iga Swiatek se joacă în noapte de vineri spre sâmbătă, ora 03:00, ora României, în semnifinala Mastersului de 1.000 de puncte de la Indian Wells și va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate numai pe canalul Digi Sport 2. O mai puteți vizaion și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Indian Wells, vremea superbă va continua cel puțin până la finalul acestei săptămâni. Temperatura este destul de ridicată la miezul zilei, în jur de 32-33 de grade, dar la ora 18:00 ea mai scade cu vreo două grade. Problema va fi umiditatea foarte scăzută, de maxim 28-30 la sută, care poate afecta căile respiratorii ale jucătoarelor.

Este a patra întâlnire dintre cele două sportive

Simona Halep și poloneza Iga Swiatek se întâlnesc la Indian Wells pentru a patra oară. La general scorul este favorabil româncei cu 2-1. Primul meci a avut loc în 2019, la Roland Garros, turneul favorit al Simonei și a fost pur și simplu fără istoric, școlărița Iga, s-a învoit de la cursuri pentru a fi prezentă, luând doar un singur game.

ADVERTISEMENT

Interesant este că toate cele trei meciuri de până acum s-au desfășurat în aceeași fază la toate turneele, adică în optimi. Un an mai târziu, tot pe zgura franceză venea o replică năucitoare din partea celei care avea să câtige trofeul, Halep făcând doar trei game-uri. Ultimul joc a fost în 2021 la Australian Open și după un prim set adjudecat de Swiatek, Simona avea să facă unul dintre cele mai bune meciuri din ultimul an, câștigând cu 2-1.

Cote la pariuri la jocul Simona Halep – Iga Swiatek

La acest moment, Iga Swiatek este locul 4 mondial și dacă va câștiga turneul va putea avansa până pe treapta secundă. Simona se afla pe locul 26 și dacă ar învinge la Indian Wells sigur ar reveni în Top 10.

ADVERTISEMENT

Bookmakerii o văd favorită pe polo0neză, la o cotă de 1,50 față de 2,45 cât îi acordă Simonei. Aceasta dacă ia un set are cotă mai bună decât succesul Igăi, adică 1,60.

ADVERTISEMENT