Sporturi

Simona Halep îi simte lipsa lui Darren Cahill. “E greu fără el! Datorită lui am realizat lucruri grozave”

24.05.2019 | 13:05
Simona Halep ii simte lipsa lui Darren Cahill E greu fara el Datorita lui am realizat lucruri grozave

Simona Halep se pregătește de debutul la Roland Garros 2019, acolo unde în primul meci se va duela cu Ajla Tomljanovic, jucătoarea din Croația care joacă pentru Australia și se iubește cu Kyrgoios, iar sportiva din România a recunoscut că îi simte lipsa lui Darren Cahill, antrenorul care a ajutat-o să câștige primul trofeu de Grand Slam din carieră și care a dus-o pe primul loc în clasamentul WTA.

Simona Halep îi simte lipsa lui Darren Cahill

“Darren a fost foarte important pentru cariera mea deoarece, datorită lui, am realizat multe lucruri grozave. Jocul meu e foarte fizic și trebuie să am mereu grijă de corpul meu. Din punct de vedere mental, trebuie să fiu proaspătă și încrezătoare când intru pe teren. Am lucrat la aceste lucruri și când vezi îmbunătățiri, te simți încrezător, pozitiv”, a spus Simona Halep pentru The Telegraph.

“Nu e ușor fără Darren, dar m-am învățat cum să trec peste momentele dificile din timpul meciurilor. Cred că sunt la un nivel ridicat în momentul de față și sunt pozitivă pe teren. Am jucat bine în acest an, chiar dacă nu am câștigat vreun titlu”, a mai spus jucătoarea care ocupă locul 3 în clasamentul WTA.

Darren Cahill o îmbrățișează pe Simona Halep după ce sportiva din România a câștigat trofeul de la Roland Garros
Darren Cahill o îmbrățișează pe Simona Halep după ce sportiva din România a câștigat trofeul de la Roland Garros

Darren Cahill pariază pe Simona Halep

Și Darren Cahill a vorbit despre Simona Halep și susține că sportiva din România are șanse mari să se impună din nou la Roland Garros, toate acestea deoarece a avut evoluții foarte bune pe zgură. “Sunt multe jucătoare cu potențial de a câștiga. Simona e una dintre ele, chiar dacă nu s-a impus în niciun turneu pe zgură anul acesta. Nu poți să nu o iei în considerare pe Simona când vine vorba despre zgură. A avut două meciuri foarte bune în Fed Cup, apoi a atins finala la Madrid, unde Kiki Bertens a jucat incredibil pentru a o învinge, dar și ea a avut șansele ei. A venit apoi o înfrângere dezamăgitoare la Roma.

Kvitova este o jucătoare de urmărit, la fel și Naomi Osaka dacă își regăsește încrederea, Bertens e în formă. Cred că sunt zece sau douăsprezece jucătoare care au șanse la trofeu. Cred că învingătoarea va veni dintre cele care au arătat o formă bună în sezonul de zgură. Au adunat încredere, joacă bine. Ceea ce a reușit Jelena Ostapenko în 2017 este e o raritate”, a spus australianul pentru Accent Tennis.