Sport

Simona Halep îl susţine pe Gică Hagi după ce şi-a dat demisia de la Viitorul: “Tot ce a construit acolo este remarcabil”

07.08.2020 | 20:43
Simona Halep il sustine pe Gica Hagi dupa ce sia dat demisia de la Viitorul Tot ce a construit acolo este remarcabil
ADVERTISEMENT

Simona Halep numărul doi mondial a mers, astăzi, în Cehia, pentru a participa la prima competiție oficială după pauza provocată de pandemia de coronavirus.

Halep a vorbit și despre retragerea lui Gică Hagi din funcția de antrenor al lui Viitorul Constanța pe lână subiectele despre tenis și revenirea în circuitul WTA.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi și Simona Halep sunt prieteni. Simona i-a dat un mesaj de susținere fostului antrenor al constănțenilor zicând că Hagi are motive bine întemeiate pentru care a decis asta.

”Tot cea construit acolo este remarcabil și impresionant”

”Viitorul este Gheorghe Hagi, pentru că este echipa lui. Tot cea construit acolo este remarcabil și impresionant.

ADVERTISEMENT

Faptul că a luat acestă decizie înseamnă că are motive personale și toată lumea trebuie să îl susțină și să îl înțeleagă”, a declarat Simona Halep, la aeroport.

Hagi și-a anunțat demisia din funcția de manager tehnic a echipei Viitorul Constanța după șase ani. Hagi a pus bazele Academiei care îi poartă numele și a reușit să cucerească titlul cu Viitorul. Pe doi august a spus că demisionează.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi și-a anunțat demisia

”Astăzi, 2 august 2020, am decis să mă retrag din funcția de manager al echipei de seniori FC Viitorul Constanța, de pregătirea căreia m-am ocupat în perioada septembrie 2014 – 01 august 2020 și alături de care am trăit, pe banca tehnică, cele mai frumoase momente din acestă carieră prin câștigarea campionatului României, a Cupei României și Supercupei României.

Voi rămâne în continuare în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde alături de directorul tehnic voi coordona conceptul tehnic al Centrului de copii și juniori.

ADVERTISEMENT

Împreună cu președintele clubului va trebui să găsim în zilele următoare un nou manager tehnic pentru FC Viitorul Constanța, pentru ca acesta să aibă timpul necesar de a-și cunoaște echipa, jucătorii, până la începerea noului sezon al Ligii 1”, a declarat Gică Hagi.

În această zi, Viitorul Constanța l-a adus pe banca tehnică pe spaniolul Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez (35 de ani).

 

 

ADVERTISEMENT