News

SIMONA HALEP. Imagini BOMBĂ cu noul iubit! Nu e fiul lui SPONTE

SIMONA HALEP. Este tînără, frumoasă, bogată, cunoscută. Pe scurt o ”partidă” foarte bună. Pentru orice bărbat. S-a scris că Simona Halep s-ar iubi cu fiul lui Teia Sponte. Nimic mai...
08.06.2015 | 23:59
ADVERTISEMENT

SIMONA HALEP. Este tînără, frumoasă, bogată, cunoscută. Pe scurt o ”partidă” foarte bună. Pentru orice bărbat. S-a scris că Simona Halep s-ar iubi cu fiul lui Teia Sponte. Nimic mai fals. Chiar ea a dezminţit acest lucru, precizînd că nu are o relaţie cu el.

Constănţeanca a fost surprinsă de fotoreporteri în ipostaze tandre alături de Marin, cel care i-a ”furat” inima.

VEZI IMAGINILE CU HALEP SĂRUTÎNDU-SE CU NOUL IUBIT ÎN GALERIA FOTO DE SUS! JUCĂTOAREA NU E DELOC… CUMINTE

Simona Halep a fost eliminată în turul doi al turneului de la Roland Garros şi cum a părăsit Openul Franţei a revenit acasă.

ADVERTISEMENT

ANUNŢUL MOMENTULUI! ARMATA ROM NĂ, CE VESTE! PREŞEDINTELE IOHANNIS A LUAT DECIZIA! MILIOANE DE TINERI SÎNT VIZAŢI!

SIMONA HALEP. Cum să uiţi mai repede un eşec, altfel decît alături de familie, prieteni şi… iubit? Da, iubit. Simona, ca orice tînără de vîrsta ei, are timp şi pentru dragoste. Printre antrenamente, turnee şi zboruri de mii de kilometri şi-a făcut loc şi un bărbat, care-i ocupă o parte importantă a timpului. Cel puţin cît Halep este în România. Şi nu, nu vorbim despre fiul lui Teia Sponte, Costa, cel despre care s-a spus că ar fi prietenul ei.

SIMONA HALEP. Relaxare în oraş!

SIMONA HALEP. S-au plimbat, fără direcţie, prin oraş, mai bine de o oră, semn că timpul petrecut împreună era mai important decît zona în care mergeau. Fiecare oprire la semafor era un prilej pentru băiat să o ia de gît, să o mîngâie, să o atingă şi să o sărute.

ADVERTISEMENT

CELE MAI NOI VEŞTI DESPRE GABRIEL COTABIŢĂ! ANUNŢ GRAV DESPRE STAREA DE SĂNĂTATE A CÎNTĂREŢULUI!

Ca o adolescentă, Halep i-a răspuns tuturor gesturilor drăgăstoase. S-a lăsat purtată de val şi nu şi-a reprimat pornirile către iubitul ei, Marian, care este în anturajul sportivei de ceva timp. A apărut de multe ori alături de Simona, însă mereu înconjurat de prieteni sau de grupul de sportivi.

Obosită după hîrjoneala din maşină, constănţeanca a decis să pună capăt plimbării nocturne prin Capitală. Şi-a lăsat iubitul în apropierea blocului de unde l-a întâlnit şi a plecat spre apartamentul ei.

ADVERTISEMENT

SURSA: CLICK.RO

CUTREMUR ÎN POLITICA DIN ROM NIA! DEMISIONEAZĂ VICTOR PONTA? ATAC DEVASTATATOR AL LUI TRAIAN BĂSESCU ŞI CE SPUNE KLAUS IOHANNIS!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri