Simona Halep

Simona Halep, implicată într-un scandal înaintea meciului cu Serena Williams: ”Nici măcar nu și-a cerut scuze”. Video

15.02.2021 | 10:39
Simona Halep implicata intrun scandal inaintea meciului cu Serena Williams Nici macar nu sia cerut scuze Video
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep este implicată într-un scandal înaintea meciului cu Serena Williams, ea fiind acuzată de fani că nu a dat dovadă de fair-play în timpul partidei din optimile de finală de la Australian Open 2021.

Halep a ajuns în sferturi după ce a trecut de Iga Swiatek, scor 3-6, 6-1, 6-4, luându-și astfel revanșa după înfrângerea de anul trecut de la Roland Garros.

ADVERTISEMENT

Campiona noastră are o misiune foarte dificilă în faza următoare unde o va întâlni pe Serena Williams, cea care a trecut în optimi de Aryna Sabalenka, scor 6-4, 2-6, 6-4.

Fanii fac scandal înaintea meciului Simona Halep – Serena Williams

Deși pe Simona Halep o așteaptă un duel gigantic cu Serena Williams, fanii tenisului nu au trecut încă peste meciul din optimi cu Iga Swiatek și o acuză pe ocupanta locului 2 WTA că nu a dat dovadă de fair-play atunci când a lovit neintenționat un copil de mingi și nu și-a cerut scuze.

ADVERTISEMENT

În startul setului secund, românca a încercat să returneze un serviciu al polonezei, însă mingea a lovit un copil de mingi aflat lângă fileu. ”Halep nici măcar nu și-a cerut scuze după ce a lovit acel copil de mingi”, a scris un fan pe rețelele de socializare.

Un altul a notat că românca nu lovește mingea cu forță pentru că acel copil nu a fost deranjat de lovitura primită: ”Fetița care este copil de mingi nici nu s-a clintit, e clar că Simona trebuie să crească forța loviturilor”.

ADVERTISEMENT

Halep, apărată de fanii români

Fanii Simonei Halep au sărit în apărarea jucătoarei și consideră că ea și-a cerut scuze, dar acest lucru e destul de greu de văzut pe filmare. ”Din moment ce căutați orice mic motiv pentru a arunca cu ură asupra Simonei, iată videoclipul în care a lovit din greșeală copilul de mingi!

Și-a cerut scuze imediat și a ridicat ușor mâna, dar acest lucru nu s-a văzut prea bine. Vă rog să nu mai fiți ipocriți!”, a scris Lorena Popa pe contul de Twitter, ea fiind una dintre cele mai fidele fane ale româncei.

ADVERTISEMENT

Înaintea marelui meci din sferturile de finală, Daren Cahill crede că Serena Williams practică cel mai bun tenis defensiv al carierei și a lăudat-o pentru modul în care a reușit să salveze foarte multe puncte în meciul din optimi câștigat contra Arynei Sabalenka.

ADVERTISEMENT