Simona Halep

Simona Halep, impresionată de surpriza lui Darren Cahill după retragerea de la Miami: ”Sunt fericită!”

30.03.2021 | 12:18
ADVERTISEMENT

Obligată să se retragă de la turneul de la Miami, din cauza problemelor medicale, Simona Halep a primit o veste excelentă de la antrenorul Darren Cahill.

În perioada următoare Simona Halep ar trebui să participe la întâlnirea din Billie Jean King Cup, contra Italiei, în play-off-ul Grupei Mondiale. Însă, prezența rachetei numărul 1 a României la Cluj-Napoca este condiționată de recuperarea fizică.

ADVERTISEMENT

După întâlnirea din Billie Jean King Cup, românca și-a anunțat participarea la turneul WTA 500 de la Stuttgart.

Darreb Cahill i-a dat o veste bună Simonei Halep

A treia jucătoare a lumii, Simona Halep, va fi pregătită în perioada următoare de tehnicianul australian. Conform contractului dintre cei doi, Cahill o însoțea pe jucătoarea română doar la turneele importante.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a anunțat, însă, că antrenorul alături de care a obținut cele mai mari succese din carieră, va rămâne alături de ea și în perioada următoare, care presupune participarea la turnee mai puțin importante.

”Darren va veni tot mai mult cu mine deoarece nu se poate întoarce în Australia, așa că sunt fericită. Mi-a fost puțin dificil fără el timp de trei, patru luni, dar când ne înțelegem bine sunt motivată să continui”, a declarat Simona, conform Eurosport.

ADVERTISEMENT

Unde va evolua Simona Halep până la debutul ediție 2021 a Roland Garros

Pe lângă competițiile amintite, programul Simonei Halep mai prevede participarea la alte două evenimente importante din circuitul mondial.

În perioada 29 aprilie – 8 mai românca intenționează să joace la Mutua Madrid Open, turneul patronat de Ion Țiric, iar în perioada 10-16 mai, Halep ar urma să joace la turneul de la Roma, unde este obligată să-și apere titlul din 2020 pentru a nu pierde puncte prețioase în clasamentul WTA.

ADVERTISEMENT

Al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros pornește la drum în data de 23 mai.