Sport

Simona Halep l-a impresionat pe Cristian Tudor Popescu: ”Nu are nicio problemă fizică, are încredere”

Simona Halep arată o formă sportivă de invidiat în finalul acestui sezon. Românca a câștigat ambele meciuri de la Kremlin Cup în minimum de seturi.
22.10.2021 | 11:11
Simona Halep la impresionat pe Cristian Tudor Popescu Nu are nicio problema fizica are incredere
ADVERTISEMENT

La capătul unui an în care a suferit mai mult ca oricând din cauza problemelor fizice, Simona Halep și-a recăpătat forțele și încrederea și face un turneu (Kremlin Cup) excelent la Moscova.

Adversara din ultimul meci, Veronika Kudermetova, nu a reușit să o surprindă pe româncă, deși a etalat un joc solid, care în anumite momente puteau să încline balanța în favoarea jucătoarei din Rusia.

ADVERTISEMENT

Fizic, Simona Halep stă bine, îi lipsesc meciurile cu miză

După două victorii în minimum de seturi în turneul din capitala Rusiei, Simona Halep a arătat că din punct de vedere fizic nu are nicio problemă.

Micile căderi în jocurile cu Anastasia Popova, respectiv Veronika Kudermetova, sunt puse de specialiști pe lipsa din ultima perioadă a meciurilor cu miză pentru româncă.

ADVERTISEMENT

”E de remarcat faptul că Simona se duce la minge fără reținere, a alergat la scurte foarte bine puse de Kudermova, mingi dificile, la care trebui să dai drumul la maximum picioarelor și apoi să frânezi brusc.

Simona s-a dus fără ezitare, a făcut și punct, s-a dus și la mingi laterale. Nu are nicio problemă fizică, se simte bine, are încredere. Totul este să-și revină în aerul tare al confruntărilor la vârf din tenis.

ADVERTISEMENT

E diferit când rămâi la un nivel de joc, cu adversare bune, dar care nu pun probleme deosebite”, a analizat evoluția fostului lider mondial, jurnalistul Cristian Tudor Popescu, la Digisport.

Simona Halep o înfruntă pe Maria Sakkari pentru un loc în semifinale

Jucătoarea română de tenis arată că este în revenire de formă în acest final de an, iar condiția fizică ar putea fi atuul Simonei Halep în disputa cu grecoaica Maria Sakkari din sferturile Kremlin Cup.

ADVERTISEMENT

Adversara româncei este a 7-a jucătoare a lumii și a avut evoluții constante în acest sezon în care a jucat două semifinale în turnee majore, la Roland Garros și US Open.

Simona Halep și Maria Sakkari, cap de serie numărul 3, se vor înfrunta pentru un loc în semifinalele turneului de la Moscova, vineri, în jurul orei 16:30.

După turneul din Rusia, Simona Halep va participa la ultimul turneu din acest an, la Transylvania Open, la Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT