Sporturi

Simona Halep, în căutarea lui Richard Gere! Ce fotografie a făcut românca în America

03.03.2019 | 14:30
Simona Halep in cautarea lui Richard Gere Ce fotografie a facut romanca in America

Simona Halep se află în căutarea lui Richard Gere în America. Simona Halep a plecat de curând în Statele Unite ale Americii. Românca de pe locul 2 WTA va evolua la dubla Indian Wells – Miami în luna martie, iar mai apoi se va pregăti pentru semifinala din Fed Cup cu Franţa, dar şi de sezonul de zgură.

Cum s-a fotografiat Simona Halep imediat ce a ajuns în America

Românca în vârstă de 27 de ani a plecat sâmbătă dimineaţă în Statele Unite ale Americii, acolo unde va începe în curând pregătirea pentru Indian Wells, care debutează pe 6 martie. Sportiva noastră mai profită de cele câteva zile libere până la începerea efectivă a competiţiei.

Ea a fost în Los Angeles alături de echipa ei şi s-a fotografiat în faţa hotelului “Beverly Wilshire”, unde s-au filmat scene din pelicula “Pretty Woman”, film de care Simona Halep s-a îndrăgostit iremediabil. “Richard Gere, unde ești?”, a scris Simona Halep pe contul personal de Instagram Story, care a mărturisit și că filmul cu pricina, cu Richard Gere și Julia Roberts, lansat în 1990, este preferatul ei.

Simona Halep cu trofeul de la Indian Wells în 2015

Simona Halep intră în competiţie la Indian Wells! Când îşi află adversarele

Simona Halep, campioana din 2015 de la Indian Wells, a disputat semifinala anul trecut la acest turneu, acolo unde a fost învinsă de cea care avea să câştige trofeul cel mare, Naomi Osaka. Competiţia care va avea loc în California va debuta pe 6 martie, iar pe 4 martie, Simona Halep îşi va afla adversarele. Tragerea la sorţi a competiţiei va avea loc luni spre marți noaptea de la ora 01:00, ora României.

De asemenea, Simona Halep are şanse mari să revină pe locul 1 WTA. Ea a declarat că ţinteşte spre acel loc. “E abia a doua lună a anului, aşa că e ok. Nu e rău deloc să fii a doua în lume. Mă bucur de moment, dar visez la numărul unu mondial”, a declarat jucătoarea de tenis din Constanţa, într-o conferinţă de presă susţinută la turneul din Dubai.