Simona Halep a decolat spre sezonul 2018! Iată primele destinaţii

Dragos Suciu   
în Stiri sportive
20/12/2017, 23:31
Simona Halep a decolat spre sezonul 2018! Iată primele destinaţii

2018 se anunţă a fi cel mai interesant şi totodată dificil sezon din cariera Simonei Halep. Ajunsă pe fotoliul de lider al ierarhiei mondiale, pentru sportiva noastră urmează un sezon al confirmărilor la cel mai înalt nivel, în căutarea obiectivelor supreme din tenis: păstrarea locului 1 monidal şi obţinerea primului (sau primelor, sperăm noi) Grand Slam. 

După ce a rămas în România pentru a efectua pregătirea de iarnă, la noi în ţară sosind în urmă cu 10 zile şi Darren Cahill, Simona a ales să plece în Thailanda pentru a participa la turneul demonstrativ de la Hua Hin ce se va desfăşura pe 23 şi 24 decembrie. Primul meci, cel contra Johannei Konta se va juca sâmbătă, în jurul orei 13, ora României, învingătoarea acelei partide urmând să o întâlnească în finală pe câştigătoarea meciului Karolina Pliskova-Jelena Ostapenko.

Simona Halep pregăteşte în Thailanda startul de sezon

Simona a decolat în această noapte alături de mama ei, care îi va fi alături şi în Australia, de Darren Cahill, Teo Cercel şi restul echipei sale. Hua Hin va fi doar prima oprire, locul unde îşi va face pregătirea în sistem turneu pentru ceea ce urmează, marea miză a startului de sezon fiind Openul Australian de la Melbourne, acolo unde nu are puncte de apărat după ce în 2017 a cedat în prima rundă contra lui Shelby Rogers.

După Hua Hin, Simona va porni spre China, acolo unde va participa la turneul WTA de la Shenzhen, acolo unde este cotată drept principală favorită, putând să o întâlnească pe Maria Sharapova, ce va participa de asemenea la turneul din China. După Shenzhen va urma o săptămână fără turnee, dedicată pregătirii în detaliu a Australian Open.

Închide ×