Sport

Simona Halep în ipostaze romantice la Milano. Sportiva petrece alături de viitorul soț o vacanță de vis. Foto

Jucătoarea de tenis Simona Halep petrece o vacanță de vis alături de logodnicul Toni Iuruc, la Milano.
09.07.2021 | 11:56
Simona Halep in ipostaze romantice la Milano Sportiva petrece alaturi de viitorul sot o vacanta de vis Foto
ADVERTISEMENT

Simona Halep a fost obligată să-și anuleze participările la Wimbledon și la JO din cauza problemelor medicale.

Sportiva de 29 de ani a suferit o ruptură musculară, la gamba piciorului stâng, în timpul unei partide cu Angelique Kerber, de la turneul WTA de la Roma.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, relaxată la Milano

În imaginile postate pe rețelele de socializare Simona Halep apare extrem de relaxată, alături de logodnicul ei Toni Iuruc, cel care a cerut-o recent în căsătorie.

Instantaneele au fost suprinse la Milano, unde cluplul petrece câteva zile de vacanță, departe de agitația și forfota turneelor din circuitul mondial de tenis.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o lună de zile sportiva a confirmat faptul că afaceristul Toni Iuruc a cerut-o în căsătorie, iar vestea a făcut înconjurul lumii. Simona Halep și Toni Iuruc formează un cuplu încă din vara anului 2019, ambii fiind aromâni, așa cum atât Simona cât și familia ei și-a dorit.

Sportiva în vârstă de 29 de ani a declarat în mai multe interviuri că vrea să își întemeieze o familie și își dorește copii, ceea ce ar putea veni mai repede decât ne așteptăm ținând cont de problemele medicale din acest sezon, în care a suferit mai multe accidentări.

ADVERTISEMENT

Simona a anunțat că nu va renunța la cariera sportivă și că urmează trateamente de recuperare după accidentarea suferită la Roma, sperând să revină pe teren în a doua parte a acestui an.

Ce turnee a pierdut Simona Halep după accidentarea de la gambă

Dacă la început nu părea să fie vorba despre o accidentare gravă, medicii au stabilit că leziunea este mult prea mare pentru ca Simona să forțeze o revenire în circuitul mondial.

ADVERTISEMENT

Astfel, cea mai bună jucătoare de tenis a României a fost obligată de împrejurări să anuleze participările la Roland Garros, Bad Homburg, Wimbledon și Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Din cauza accidentării de la gambă  Simona Halep va ieși în perioada următoare din top 10 WTA, acolo unde se află de mai bine de șapte ani!

Pentru că nu a juca la turneele amintite mai sus românca nu și-a putut apăra punctele cucerite la precedentele participări. Numai la Wimbledon Simona avea de apărat 2000 de puncte WTA.

ADVERTISEMENT
Tags: