Simona Halep

Simona Halep, în lacrimi după ce a ieșit accidentată din meciul cu Angelique Kerber! Prezenţa la Roland Garros e în pericol. Video

12.05.2021 | 20:40
Simona Halep in lacrimi dupa ce a iesit accidentata din meciul cu Angelique Kerber Prezenta la Roland Garros e in pericol Video
ADVERTISEMENT

Simona Halep a suferit una dintre cele mai grave accidentări din carieră la Roma, în partida cu Angelique Kerber. Simo câştigase primul set şi părea să aibă partida sub control.

Simona Halep, accidentare care pare destul de serioasă la Roma. Mai merge la Roland Garros?

La un serviciu greşit al lui Angie Kerber, Simona a făcut posibil o mişcare greşită. Nu s-a văzut clar motivul, cert este că imediat au apărut dureri la gambă. Românca a ieşit pe margine şi a cerut imediat intervenţia fizioterapeutului.

ADVERTISEMENT

În lacrimi, Simona şi-a dat seama imediat că este o accidentare gravă. A fost nevoită să abandoneze şi abia călca pe piciorul stâng la ieşirea de pe Grand Stand.

Prezenţa la Roland Garros, competiţie care va lua startul pe 30 mai, este în mare pericol în acest moment. Simona Halep va face un RMN pentru a vedea dacă este vorba despre o ruptură, sau doar o leziune a muşchilor gambei.

ADVERTISEMENT

La ieşirea din arenă, Simona Halep a fost filmată în timp ce discuta cu fizioterapeutul şi încerca să îi explice circumstanţele accidentări. Era transportată cu o maşină folosită în interiorul complexului de la Foro Italico, pusă la dispoziţie de organizatori.

Pentru Simona Halep, o eventuală absenţă la Roland Garros ar compromite total prima parte a sezonului. Nu a jucat până acum finală în circuitul WTA, iar turneul de Grand Slam a rămas ultimul de disputat pe zgură.

ADVERTISEMENT

O vară plină de obiective importante pentru Simona Halep. Roland Garros, titlul de apărat la Wimbledon şi Jocurile Olimpice

În cazul în care medicii vor stabili că este o ruptură, sezonul Simonei Halep ar putea fi foarte serios afectat. Mai ales că următoarea perioadă ar fi una foarte importantă.

La finalul lui mai începe Roland Garros, un turneu la care Halep ar fi printre marile favorite. Apoi, şi sezonul de iarbă este unul extrem de important. Mai ales că Simona are de apărat 2.000 de puncte la Wimbledon. Un eventual eşec rapid la All England Club, combinat cu un Roland Garros ratat, ar putea să o scoată pe Halep din top 10.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Simona Halep îşi făcea mari speranţe pentru o medalie olimpică la Tokyo în acest an. Dar cu siguranţă i-ar fi greu să revină în cea mai bună formă până în august dacă accidentarea de miercuri este una gravă.

Prima parte a sezonului pentru Simona Halep a fost marcată de problemele la spate. Apoi au venit durerile la umăr

Actualul sezon a fost unul de coşmar pentru Simona Halep, în special din cauza numeroaselor probleme medicale. În prima parte a anului a fost afectată de mai vechile dureri la spate. La Gippsland Trophy şi Australian Open a fost serios afectată.

Când credea că a scăpat, Simona Halep a început să aibă din nou dureri. De data aceasta la umăr. Motiv pentru care nu a putut să participe la Miami. Această nouă problemă pune şi mai mult sub semnul întrebării situaţia în care se află Simona Halep din punct de vedere fizic.

ADVERTISEMENT
Tags: