Simona Halep, distrusă în L'Equipe: "Nu vrea să fie numărul 1 mondial"

garbine muguruza, simona halep la cincinnati, equipe

Simona Halep nu a existat practic pe teren în finala de la Cincinnati. Spanioloaica de sorginte venezueleană Garbine Muguruza a măturat cu numărul 2 mondial, care a reuşit contraperformanţa de a face doar un game în cele două seturi, după ce, în semifinale, trecuse lejer de Sloane Stephens. S-a vorbit mult despre faptul că dacă ar fi câştigat la Cincinnati Halep ar fi trecut pe primul loc în ierarhia WTA.

Însă evoluţia Simonei din finală a fost la ani lumină de ceea ce ar fi trebuit să arate o pretendentă la locul 1 în lume. Românca a fost ca un sparring-partner pentru Muguruza, care a jucat foarte ofensiv şi a dărâmat repede zidul defensivei Simonei. Francezii de la cotidianul L'Equipe o ironizează pe jucătoarea noastră după această prestaţie jalnică şi scriu că Halep a arătat tuturor că NU VREA să ajungă prima în lume.

Simona Halep în L'Equipe: Muguruza s-a distrat cu ea

"Am ajuns la concluzia că Halep nu vrea să devină numărul 1 mondial. După ce a ratat finala de la Roland-Garros, sferturile de la Wimbledon, românca a ratat şi titlul la Cincinnati. Bătută clar de Garbine Muguruza (6-1, 6-0 în 57 minute), Halep va trebui să aştepte încă puţin pentru a o detrona pe Karolina Pliskova.Asta în cazul în care spaniola nu va trece înaintea ei.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Ce se poate spune despre meciul Simonei sau mai bine ce se poate spune despre non-meciul lui Halep? Românca, pierdută pe teren, şi-a multiplicat greşelile directe, iar spaniola s-a distrat, reuşind al doilea titlu al sezonului (n.r. - după Wimbledon). Muguruza nu a forţat şi nici nu a lovit prea tare. Are acum o săptămână pentru a se pregăti pentru ultimul Grand Slam al sezonului".

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091