Video. Halep a ajuns în Parlament! Ce a spus despre tenisul românesc

Alex Bradescu   
în Simona Halep
18/12/2017, 14:15
Video. Halep a ajuns în Parlament! Ce a spus despre tenisul românesc

Simona Halep a mers în Parlamentul României pentru a-l susţine pe Ion Ţiriac în demersul său de a prelua de la Banca Naţională a României Arenele BNR. Miliardarul român a iniţiat o strângere de semnături pentru acest lucru şi a dat în judecată instituţia respectivă, lucru pe care l-a anunţat alături de Daniel Zamfir, preşedintele Comisiei Economice, luni. Şi fostul internaţional Bogdan Stelea a fost prezent la conferinţa de presă. 

“Sunt documente pe care noi le-am prezentat Judecătoriei Bucureşti astăzi, deci astăzi începem procesul împotriva Băncii Naţionale a României. Cine suntem? Suntem nişte sportivi care am fost, nişte sportivi care suntem şi, dacă este nevoie, în următoarele săptămâni, pot să adun până la 200.000 de semnături ale sportivilor care vor fi”, a spus Ţiriac. 

Simona Halep: “Avem nevoie de un loc unde să dezvoltăm tenisul”

Halep a vorbit şi ea în faţa Comisiei Senatoriale, susţinând demersul lui Ţiriac. “Avem nevoie de această bază pentru a dezvolta tenisul din România. Peste tot există aşa ceva. numai la noi în ţară nu”, a spus Halep în faţa reprezentanţilor Parlamentului. Ţiriac a dezvăluit că vrea să construiască o academie de tenis odată ce va prelua complexul de la BNR. 

“O academie de tenis e perfectă acolo, cu un cantonament pentru cei mici şi aşa mai departe. Bani există şi la Guvern, există şi la Bruxelles, dar important e să ştim cum să îi luăm. Eu spun că baza asta ar trebui să devină un diamant în mijlocul Bucureştiului. Şi se poate, pentru că ne uităm la baza de la Izvorani. Şi nu cred că vorbim degeaba, pentru că niciodată nu ne-a chemat premierul să discutăm despre o bază de sport”, a fost discursul lui Ţiriac. 

Închide ×