Halep, semnal de alarmă pentru Doha! “Nu ştiu dacă voi juca!”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
12/02/2018, 11:49
Halep, semnal de alarmă pentru Doha! “Nu ştiu dacă voi juca!”

Simona Halep se resimte în continuare după accidentarea de la Australian Open. Numărul 2 WTA nu a participat în meciul de Fed Cup România – Canada şi a făcut un tratament la Cluj, însă acum şi participarea în turneul de la Doha, unde ar fi trebuit să forţeze revenirea pe prima poziţie în clasamentul WTA. 

“Voi decide la Doha daca voi juca. Vreau sa fac un antrenament mâine sa văd cum ma simt, am inteles ca meciul meu este programat miercuri”, a spus Simona Halep la plecarea din ţară. 

Simona Halep: “Contractul cu Nike e cea mai bună decizie!”

Halep a vorbit şi despre noua înţelegere semnată cu americanii de la Nike. Simona trebuia să debuteze în echipamentul noului sponsor tehnic chiar la turneul de la Doha. 

“Absolut este cea mai bună decizie pe care puteam lua, sunt cele mai frumoase haine pe care puteam să le port şi sunt foarte mulţumită de condiţiile financiare ale înţelegerii”, a fost declaraţia sportivei din România. 

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.