Cele mai citite

Kerber, încrezătoare pentru duelul cu Halep! Ce îi transmite Simonei

Simona Halep o va înfrunta pe Angelique Kerber în semifinalele Australian Open, partidă programată joi dimineaţă, după ora 7:00.
Autor: Gabriel Esanu | 24.01.2018 | 10:08
Kerber, încrezătoare pentru duelul cu Halep! Ce îi transmite Simonei

Kerber este într-o formă de zile mari şi a avut nevoie de mai puţin de o oră pentru a ajunge în semifinale, după o victorie facilă în faţa americancei Madison Keys, scor 6-1, 6-2.

Chiar dacă Simona Halep a avut şi ea o prestaţie de top, victorie în minimum de seturi contra Karolinei Pliskova, scor 6-3, 6-2, Kerber se arată foarte încrezătoare în perspectivele ei pentru a ajunge în ultimul act.

“Cu Simona Halep va fi un meci lung, cu schimburi lungi. Am jucat de multe ori contra ei. Fiecare meci a fost greu şi rezultatul a fost strâns. La final, nu contează cu cine voi juca. Vreau să îmi fac jocul în continuare.

Eu mă concentrez doar asupra mea. Ştiu că sunt bună în defensivă şi asta mă face puternică. Şi pot să alerg mult, să returnez multe mingi. Ştiu că pot fi agresivă, fac asta la antrenament şi vreau să fac şi în meciuri.

Vreau să îmi îmbunătăţesc jocul. Mă mişc bine, returnez multe mingi, dar vreau să iau game-ul în mâinile mele şi când sunt la primire, să lovesc puternic de la retur. Vreau să fiu agresivă”, a declarat Kerber despre partida contra Simonei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!