Cele mai citite

Vezi ce a făcut Simona Halep înaintea meciului cu Johanna Konta

Simona Halep caută să îmbine în Thailanda utilul cu plăcutul. Înaintea meciului cu Johanna Konta, de la turneul demonstrativ de la Hua Hin, românca a găsit timp şi pentru a practica un alt sport.
23.12.2017 | 12:19

Simona Halep şi-a schimbat total programul de sărbători, care, an de an, însemna petrecerea Crăciunului în familie, pentru numărul 1 mondial familia fiind cel mai preţios lucru de pe lume. A acceptat însă acum invitaţia organizatorilor tradiţionalului turneu demonstrativ de la Hua Hin, în Thailanda, spărgând tiparul tradiţional.

Acceptul a avut un dublu scop. Pe de o parte pentru a vedea nivelul la care se se prezintă acum, la final de an, după ce a redus mult intensitatea antrenamentelor după participarea la Turneul Campioanelor, pe de alta pentru că sunt condiţii de pregătire aproape identice ca la Australian Open, primul turnu de Grand Slam din 2018.

Au pus-o la mare rang pe Simona Halep

Nefiind vorba de o competiţie oficială, dotată cu puncte în clasamentul WTA, participantele la Hua Hin au participat şişi la acţiunile organizatorilor. Halep a găsit însă şi altă formă de distracţie, alegând să facă surf şi s-a declarat entuziasmată de senzaţia trăită.

Simona nu mai fusese până acum în Thailanda şi s-a arătat foarte încântată de cele văzute. A fost foarte impresionată şi de ospitalitatea deosebită şi a promis că îşi va face timp pentru a reveni. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri