Simona Halep

Simona Halep, în top 10 lovituri de la Australian Open 2020! I-a înnebunit pe jurnaliștii străini: “E din altă lume!” VIDEO

04.02.2020 | 13:07
Simona Halep in top 10 lovituri de la Australian Open 2020 Ia innebunit pe jurnalistii straini E din alta lume VIDEO
ADVERTISEMENT

Simona Halep a avut un parcurs foarte bun în acest sezon la Australian Open. După ce în urmă cu un sezon se oprea în optimi, românca a ajuns în 2020 până în semifinale, acolo unde a fost eliminată de Garbine Muguruza. Pe parcursul turneului, campioana de la Wimbledon a avut un arsenal impresionant de lovituri prin care a atras atenția jurnaliștilor străini.

Simona Halep, prezentă în top 10 lovituri de la Australian Open 2020

Până în careul de ași de la Melbourne, Simona Halep a avut un parcurs perfect, fără set pierdut. Rând pe rând, Jennifer Brady, Harriet Dart, Yulia Putintseva, Elise Mertens și Anett Kontaveit s-au înclinat în fața româncei.

ADVERTISEMENT

În toate aceste dueluri, Simona a impresionat printr-o serie de lovituri marcă înregistrată. Din nou, defensiva jucătoarei de 28 de ani a fost una magnifică și i-a adus multe puncte direct câștigătoare. VIDEO CU TOP 10 LOVITURI LA AUSTRALIAN OPEN.

Organizatorii de la Melbourne au plasat pe locul 8 al celor mai frumoase 10 lovituri de la Australian Open 2020 o execuție a Simonei Halep din meciul cu Elise Mertens din optimi.

ADVERTISEMENT

La scorul de 6-4, 1-0 și 40-30 pe serviciul său, Simona Halep a răspuns atacurilor belgiencei cu o lovitură din defensivă de excepție care i-a făcut pe comentatori să exclame: ”Excepțional! Din altă lume”.

Colaj special cu loviturile Simonei Halep

Contul oficial de YouTube al turneului de la Australian Open a publicat un colaj video cu cele mai tari schimburi în care a fost implicată Halep pe parcursul primului Grand Slam din 2020.

ADVERTISEMENT

Noul loc 2 WTA a impresionat printr-o defensivă de excepție, dar și prin loburi, scurte, contrascurte, dar și raliuri senzaționale care au ajutat-o să atingă faza semifinalelor. Factorul fizic a contat din nou în jocul sportivei noastre.

Simona Halep, din nou a doua jucătoare a lumii

Grație evoluțiilor bune de la Australian Open 2020, Simona Halep a urcat pe locul 2 WTA, pentru prima dată după clasamentul dat publicității în 22 aprilie 2019.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a urcat un loc în clasament, cu 6101 puncte, devansând-o pe cehoaica Karolina Pliskova, sportivă care a acumulat 5290 de puncte.

  • 2266 de puncte o despart pe Simona Halep de primul loc WTA, ocupat de Ashleigh Barty
ADVERTISEMENT