Carrefour

Simona Halep, în topul celor mai bogate jucătoare de tenis din istorie

Simona Halep este lider mondial în clasamentul WTA, dar este în topuri şi în ceea ce priveşte banii câştigaţi din sportul alb.
19.11.2017 | 09:40
Simona Halep, în topul celor mai bogate jucătoare de tenis din istorie

Numărul unu mondial WTA se află pe poziţia a 16-a din punct de vedere al câştigurilor din tenis, cu premii în valoare de 20.736.015 de dolari. Din această sumă, aproximativ 5,3 milioane de dolari au intrat în conturile Simonei Halep în 2017. Click sus în galerie foto pentru a vedea lista celor mai mari câştiguri din tenis.

Prima poziţie în topul câştigurilor din tenis este ocupată de Serena Williams. Americanca a câştigat 84.463.131 de dolari, fiind urmată de Venus Williams (39.900.489 de dolari) şi de Maria Şarapova (37.029.476 de dolari).

Simona Halep, Crăciun în Thailanda 

Simona Halep nu va petrece sărbătorile de iarnă în România. Campioana noastră va participa de Crăciun la un turneu demonstrativ în Thailanda, iar la începutul anului va evolua în turneul de la Shenzen, singurul înainte de Australian Open. 

“Va fi prima dată când aceste patru jucătoare vor participa la turneul de la Hua Hin. După turneu vor mai sta 5 zile aici pentru a se pregăti pentru Australian Open”, a declarat unul dintre organizatorii turneului demonstrativ din Thailanda. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri